Αντίπαλος ΠΑΟΚ: Το προφίλ της Αμπερντίν!

Αντίπαλος ΠΑΟΚ: Το προφίλ της Αμπερντίν!

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Άμπερντιν

bet365

Η Αμπερντίν απέναντι στον ΠΑΟΚ ελπίζοντας πως θα έχει... καλύτερη μοίρα από τη Χαρτς.

Η Σκωτία ξανά στον δρόμο του, αυτή τη φορά είναι η Αμπερντίν που «απειλεί» τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, όπως και η Χαρτς δεν είναι στο μέγεθος του «Δικεφάλου».

ΙΣΤΟΡΙΑ: Μπορεί να μην είναι σε θέση να μπει ανάμεσα σε Σέλτικ και Ρέιντζερς, ωστόσο η ιστορία της έχει σημαντικές στιγμές. Μετρά 4 πρωταθλήματα, 7 κύπελλα και 6 Λιγκ Καπ. Φυσικά, κανείς δε λησμονεί το Κυπελλούχων και το ευρωπαϊκό
Σούπερ Καπ.

ΕΔΡΑ: Η Αμπερντίν αγωνίζεται στο «Pittodrie Stadium» χωρητικότητας 22.200 θέσεων. Πρόκειται για το 5ο μεγαλύτερο γήπεδο σε χωρητικότητα στην Σκωτία μετά από το «Celtic Park», το «Murrayfield», το «Hampden Park» και το «Ibrox». Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τους εντός έδρας αγώνες της Αμπερντίν, έχει φιλοξενήσει επίσης και αγώνες Ράγκμπι.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Στον πάγκο της βρίσκεται ο Μπάρι Ρόμπσον! Μετά την απόλυση του Γκούντγουιν ανέλαβε ως υπηρεσιακός και στη συνέχεια ως μόνιμος. Ο λόγος που συνέβη αυτό; Επτά σερί νίκες! Φιλόδοξος, ικανός ξέρει να ανεβάζει την ψυχολογία των παικτών.

 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Ενισχυμένη στο παζάρι του καλοκαιριού. Απέκτησε τους χαφ Κλάρκσον (Λίβερπουλ) και Σάινι (Γουίγκαν), που ήταν δανεικοί, ενώ πήρε τον στόπερ Γουίλιαμς (Λίβερπουλ) και τον καλό μπακ Ντέβλιν (Λίβινγκστον). Αντίθετα, αποχώρησε ο εξαιρετικός στόπερ ΜακΡόρι (Μπρίστολ Σίτι).


ΑΣΤΕΡΙ: O αμυντικός Ρις Γουίλιαμς, αλλά και ο επιθετικός Ντουκ είναι τα δυο αστέρια της Αμπερντίν. Ο πρώτος αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ και στόχο έχει να βάλει τάξη στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ (Ευρώπη): Βρέθηκε στα Play offs του Εuropa League, ωστόσο ήταν δύσκολο να περάσει το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Σουηδίας, Χάκεν. Ισοπαλία στη Σουδία, αλλά εντός έδρας γνώρισε την ήττα με 3-1 και βρέθηκε στους ομίλους του Conference League.


ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ (Πρωτάθλημα): Δεν έχει μπει ιδανικά στη σεζόν η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, αφού έπειτα από τρεις στροφές δεν έχει νίκη. Κακή αμυντικά, μετρά δυο ισοπαλίες και μια ήττα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα