Βάασα - Ελσίνκι 3-2: Ήττα για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ

gettyimages-1542248049_1

bet365

Η Ελσίνκι ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-2 απέναντι στη Βάασα, μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος Φινλανδίας.

Η ευρωπαϊκή αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Conference League, Ελσίνκι, ηττήθηκε εκτός έδρας ισοπαλία με 3-2 κόντρα στη Βάασα, μια «στροφή» πριν το τέλος του πρωταθλήματος Φινλανδίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση και με γκολ από τα... αποδυτήρια, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2' με τον Εβγκένι Μπασκίροφ. Η υπεροχή τους συνεχίστηκε και 12 λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Πίτερ Μάικλ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια και συγκεκριμένα στο 40', με τον Μπουρεϊμά Μπαντέ.

Στην επανάληψη η αντίπαλος του Δικέφαλου έψαχνε το γκολ που θα της χάριζε το πρωτάθλημα και «μαθηματικά» και το βρήκε στο 78' με τον κεντρικό επιθετικό της, Μπόγιαν Ραντούλοβιτς, ο οποίος πέρασε στο γήπεδο ως αλλαγή στο 47'. Η Βάασα παρόλα αυτά δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα στο παιχνίδια και στο 90+4' ο Μάικλ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Ο Έλληνας μέσος, Γιώργος Κανελλόπουλος, ξεκίνησε την αναμέτρηση ως βασικός και βγήκε αλλαγή στο 71ο λεπτό.

Η Ελσίνκι παρά την ήττα έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 53 βαθμούς και στο +3 από τη δεύτερη Κουόπιο, την οποία θα φιλοξενήσει (21/10, 17:00) σε ένα ματς που θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή στην τελευταία αγωνιστική της Veikkausliiga.

Ελσίνκι (Τόνι Κόσκελα): Οστ, Ντα Γκράτσα, Τοΐβιο, Τένιο, Ολίλα (46΄ Σοϊρι), Κανελλόπουλος (71΄ Ρόγκιτς), Λίνγκμαν, Χαμαλάινεν, Μπαντέ, Χοστίκα (87΄ Χετεμάι), Ολουσάνια (46΄ Ραντούλοβιτς)

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα