Ολυμπιακός: Η «πρώτη» του Μεντιλίμπαρ, το ψυχολογικό του «ντοπάρισμα» και οι πρώτες σκέψεις για την 11άδα

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός έπιασε ήδη δουλειά στον Ολυμπιακό, δείχνοντας από την πρώτη στιγμή την πίστη του στις δυνατότητες των παικτών της νέας του ομάδας.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοινώθηκε επισήμως από την ΠΑΕ Ολυμπιακός το πρωί της Κυριακής, όπως επρόκειτο να συμβεί.

Ο 62χρονος τεχνικός βρίσκεται από το Σάββατο στην Αθήνα, είδε το Ολυμπιακός - ΟΦΗ και το πρωί της Κυριακής έπιασε - μαζί με τους συνεργάτες του - δουλειά και έδειξε από την πρώτη στιγμή το πόσο πιστεύει στους παίκτες του νέου του συλλόγου «ντοπάροντάς» τους ψυχολογικά και σημειώνοντας πώς όλοι μαζί και με την ποιότητα της ομάδας μπορούν να πετύχουν τους στόχους της.

Όσο για τη Φερεντσβάρος και την πρώτη χρονικά αναμέτρηση των 2 ομάδων για την Πέμπτη στο Conference League (στο Φάληρο) ο Ισπανός προπονητής ήδη κάνει τις σκέψεις του. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μία 11άδα κοντά σε αυτήν με τον ΟΦΗ το Σάββατο με εξαίρεση τον Μπιανκόν που είναι εκτός λίστας. Άρα με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και στην τετράδα της άμυνας τους Ορτέγα, Ντόι ή Ρέτσο, Κάρμο και Ροντινέι. Ο Έσε με τον Τσικίνιο στη μεσαία γραμμή (με υποψήφιο και τον Ορτα) και μπροστά τους τον Φορτούνη με τον Ποντένσε και τον Μασούρα ως εξτρέμ και τον Ελ Καμπί στην κορυφή.

Άρα δηλαδή μία διάταξη ως εξής: Πασχαλάκης - Ορτέγα, Ντόι ή Ρέτσος με Κάρμο και Ροντινέι - Εσε και Τσικίνιο - Φορτούνης, Μασούρας και Ποντένσε - Ελ Καμπί.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα