Ολυμπιακός: Η έδρα της Μπάτσκα Τόπολα, αυτό το γνώριμο γήπεδο για τους Πειραιώτες (vids)

Το γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα

bet365

Για δεύτερη φορά φέτος αλλά σε μία διαφορετική διοργάνωση, αυτή του Conference League, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα για τον αγώνα με τη Μακάμπι. ΣΕΡΒΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ήταν αρχές Οκτωβρίου όταν ο Ολυμπιακός είχε δοκιμαστεί στο... παλατάκι (γιατί όντως είναι ένα πολύ όμορφο και καλοφτιαγμένο γήπεδο) της Μπάτσκα Τόπολα. Σε ένα ματς του Europa League (της φάσης των ομίλων), όπου τα πράγματα δεν είχαν εξελιχθεί τόσο καλά για τους Πειραιώτες καθώς από το 0-2 ισοφαρίστηκαν σε 2-2, έχοντας και την αποβολή του Ντόι.

Τώρα σχεδόν 5,5 μήνες μετά επιστρέφουν σε ένα γνώριμο για αυτούς γήπεδο. Σε αυτό το γήπεδο θα επιστρέψουν οι Πειραιώτες για τον αγώνα της 14ης Μαρτίου (σήμερα Πέμπτη δηλαδή και ώρα 22.00) με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον θεσμό του Conference League.

Η TSC Arena, έδρα της Μπάτσκα Τόπολα, θεωρείται ένα από τα πιο μοντέρνα - εάν όχι το πιο μοντέρνο - στάδια στη Σερβία και χωράει 4.500 φιλάθλους στο σύνολο. Σύμφωνα με τα standards και τα κριτήρια της UEFA είναι ένα στάδιο κατηγορίας 3, που σημαίνει πως μπορεί να φιλοξενεί διεθνή ματς.

Το πλάνο σε σχέση με τις γηπεδικές της εγκαταστάσεις είχε και την πρόβλεψη να ενταχθεί στο γήπεδο και ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχείο με 45 δωμάτια, εστιατόριο, χώρους για γυμναστική και αποκατάσταση αλλά και ένα μουσείο. Το συγκεκριμένο γήπεδο λειτουργεί από το 2021 με ένα κόστος κατασκευής που έφτασε στα 15 εκατ. ευρώ. Τονίζεται βέβαια ξανά πώς στο Μακάμπι - Ολυμπιακός αναμένονται φίλαθλοι και των 2 ομάδων.

Μάλιστα η Μακάμπι είχε ενημερώσει τον κόσμο της για ένα ειδικό πακέτο (για τους φιλάθλους της) με τριήμερη διαμονή, απευθείας πτήση προς το Βελιγράδι (και επιστροφή φυσικά) αλλά και τα εισιτήρια του αγώνα, όπως και τις εκεί μετακινήσεις (με 799 ευρώ). Οι περισσότεροι οπαδοί της πάντως έφτασαν στη Σερβία το βράδυ της Τετάρτης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα