Ολυμπιακός: Όλοι οι διαθέσιμοι στην αποστολή για τη μάχη στην έδρα της Άστον Βίλα

οσφπ

bet365

Στο Μπέρμιγχαμ βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να παίρνει και μαζί και τον νεαρό Βασίλη Πρεκατέ.

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας και λίγη ώρα πριν την αναχώρηση για την Αγγλία, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή για την πρώτη μάχη των ημιτελικών στην έδρα της Άστον Βίλα (02/05, στις 22:00).

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος ταξίδεψε έχοντας μαζί τη γυναίκα και τον γιο του, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ανδρέα Ντόι που αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι αλλά και τον Γιώργο Μασούρα που συμπλήρωσε κάρτες, οι οποίοι όμως ταξίδεψαν κανονικά με την ομάδα και θα βρίσκονται στο πλευρό των συμπαικτών τους, όπως και ο Νέλσον Άμπι, παρότι δεν είναι καν στην αποστολή.

Από την άλλη, εκτός από την επιστροφή του Ρέτσου, ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να πάρει μαζί στην αποστολή τον Βασίλη Πρεκατέ από την Κ19.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Έσε, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Παπαδούδης, Τζολάκης, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Φορτούνης, Κάρμο, Ροντινέι, Όρτα, Ρίτσαρντς, Αλεξανδρόπουλος, Ρέτσος, Πρεκατές

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα