Ολυμπιακός: Πιθανότητες να προλάβουν τον Παναθηναϊκό οι Ορτέγα, Ρίτσαρντς και Ιμπόρα

Ο Ρίτσαρντς

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ενδέχεται να έχει ορισμένες επιστροφές για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής.

Σε σχέση με το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού από το ντέρμπι του 2-0 με την ΑΕΚ επανέρχεται μετά την τιμωρία του ο Ρέτσος όμως τα βασικά... μέτωπα του Ισπανού κόουτς είναι άλλα. Κυρίως έχουν να κάνουν με τη θέση του αριστερού μπακ και αυτή του ενός εκ των τριών χαφ εφόσον βέβαια διατηρήσει την ίδια διάταξη με το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας οι Ρίτσαρντς (κυρίως ο Άγγλος) και Ορτέγα καθώς και ο Ιμπόρα για τον άξονα των Πειραιωτών είναι πιθανό να προλάβουν το παιχνίδι αυτό για τη Λεωφόρο. Ως προς την 11άδα εάν ο Βάσκος τεχνικός ακολουθήσει την πρακτική των προηγούμενων αγώνων δοκιμές ουσίας δεν θα υπάρξουν. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι η 11άδα δεν θα αλλάξει πολύ (συγκριτικά με αυτή με την ΑΕΚ).

Ο Ρέτσος δηλαδή να πάρει τη θέση του Ντόι, εάν προκύψει μία διαφοροποίηση στη θέση του αριστερού μπακ και από τη στιγμή που θα προκύψει ξανά τριάδα στο κέντρο ένας εκ των άλλων χαφ να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Τσικίνιο (που συμπλήρωσε κάρτες με την ΑΕΚ). Εναλλακτική αγωνιστική εκδοχή για τον Βάσκο τεχνικό είναι πάντως αυτή με έναν επιθετικογενή παίκτη (Γιόβετιτς ή Μασούρα) πίσω από τον φορ Ελ Καμπί. Παρόλα αυτά σε πρώτη φάση εκτιμάται ότι το αρχικό αγωνιστικό σχέδιο θα είναι ξανά με 3 χαφ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα