Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα του Μεντιλίμπαρ με δύο ημέρες ρεπό και η διαθεσιμότητα του Ορτέγα

Ο Ορτέγα

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα δώσει 2 ημέρες ρεπό στον Ολυμπιακό, την Τρίτη και την Τετάρτη ενώ ο Ορτέγα έχει επανέλθει μετά το πρόβλημά του.

Ο Ισπανός τεχνικός, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θέλοντας να δώσει κάποιες έξτρα... ανάσες στους παίκτες του Ολυμπιακού θα τους έχει 2 ημέρες ρεπό: Τρίτη και Τετάρτη. Από την άλλη ο Ορτέγα είναι διαθέσιμος και προπονείται σε φουλ ρυθμούς - και ενώ ο τελικός Ολυμπιακός Φιορεντίνα είναι προγραμματισμένος ως γνωστόν για τις 29 Μαϊου στην OPAP Arena - ωστόσο έχει να παίξει καιρό (πλέον).

Έχει να αγωνιστεί από το Αστον Βίλα - Ολυμπιακός (2-4) που είχε τραυματιστεί τότε. Είναι πολύ θετικό που έχει επιστρέψει μετά το διάστρεμμά του πλην όμως το παιχνίδι στην Αγγλία ήταν στις 2 Μαϊου οπότε έως τις 29 του τρέχοντος μηνός θα έχει κοντά έναν μήνα απραξίας από τους αγώνες.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα