Ιταλιάνο: «Ο Ολυμπιακός έδειξε ποιότητα και χαρακτήρα κόντρα στην Άστον Βίλα»

Newsroom
Ιταλιάνο

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιντσέντζο Ιταλιάνο, ο οποίος στάθηκε στην ποιότητα και τον χαρακτήρα που έδειξαν οι ερυθρόλευκοι κόντρα στην Άστον Βίλα.

Ολυμπιακός και Φιορεντίνα μετρούν αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του Conference League, ο οποίος θα διεξαχθεί επί ελληνικού εδάφους στην «OPAP Arena».

Ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης ο προπονητής των Βιόλα, Βιντσέντσο Ιταλιάνο, αποθέωσε τον Ολυμπιακό, καθώς στάθηκε στην ποιότητα και τον χαρακτήρα που έδειξαν οι ερυθρόλευκοι κόντρα στην Άστον Βίλα και πέρασαν στον μεγάλο τελικό.

«Προέχει το ματς με την Κάλιαρι και μετά θα προετοιμαστούμε για τον Ολυμπιακό. Απέκλεισαν την Άστον Βίλα δείχνοντας χαρακτήρα και ποιότητα, θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι» τόνισε για τους ερυθρόλευκους, προτού μιλήσει και για τη Φιορεντίνα.

«Το μέλλον κάθε ποδοσφαιριστή στην Φιορεντίνα περνάει πλέον σε δεύτερη μοίρα, τώρα η συγκέντρωση όλων είναι στον τελικό της Αθήνας στις 29 Μαΐου. Αυτή είναι η μοναδική σκέψη μας, ύστερα θα κάνουμε τον απολογισμό. Έχουμε τη θέληση να χαρίσουμε στην Φλωρεντία ένα τρόπαιο, η πόλη το αξίζει. Ειδικότερα, εγώ και οι παίκτες μου θέλουμε να τα καταφέρουμε στη μνήμη του Τζο Μπαρόνε.

Είμαι πεπεισμένος πως ο Τζο θα μας δώσει μία ώθηση για τον τελικό με τον Ολυμπιακό. Πέρυσι πήραμε μέρος σε δύο τελικούς (σ.σ. με την Γουέστ Χαμ στο Conference League και με την Ίντερ στο Coppa Italia) και χάσαμε και τους δύο» συμπλήρωσε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα