Ομόνοια: Η ταυτότητα των δυο υποψήφιων αντιπάλων του Τριφυλλιού

Ομόνοια: Η ταυτότητα των δυο υποψήφιων αντιπάλων του Τριφυλλιού

Newsroom
conference
Η κληρωτίδα του Conference League, έφερε στο δρόμο της Ομόνοιας, τον νικητή του ζευγαριού Τορπέντο Κουταΐσι-Τίρανα, με την μεν ομάδα να προέρχεται από την Γεωργία και την δε από την Αλβανία. Το Gazzetta Cyprus εμβαθύνει σε κάποια σημαντικά στοιχεία των δυο ομάδων.

Τορπέντο Κουταΐσι

Η ομάδα από την Γεωργία, την περασμένη σεζόν, τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος της χώρας της συγκεντρώνοντας 35 βαθμούς, κάτι που της έδωσε τα εισιτήρια για την έξοδο στην Ευρώπη. Ο σύλλογος αγωνίζεται στο στάδιο «Ραμάζ Σενγκέλια», χωρητικότητας 14.500 θέσεων. Η αξία της ομάδας σύμφωνα με το Transfermarkt ανέρχεται στα 5.290.000€, με ακριβότερο παίχτη τον Σέρβο τερματοφύλακα, Φίλιπ Κίλγιαζιτς (200.000€). Στην ιστορία της η Κουταΐσι έχει κατακτήσει 4 φορές το πρωτάθλημα της Γεωργίας, 5 φορές το κύπελλο και 2 φορές το Σούπερκαπ.

KF Tίρανα

Μια εκ των ιστορικότερων ομάδων της Αλβανίας, τα Τίρανα, πιθανώς να βρεθεί στο δρόμο και το μονοπάτι της Ομόνοιας. Η ομάδα της Αλβανικής πρωτεύουσας, με 26 κατακτήσεις πρωταθλημάτων, 16 κύπελλα και 11 Σούπερκαπ, μόνο εύκολος αντίπαλος δε μπορεί να λογίζεται από κανέναν. Την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος ,κάτι που την οδήγησε να αγωνίζεται από τον πρώτο προκριματικό γύρο στις διασυλλογικές διοργανώσεις. Η αξία ομάδας της είναι μικρότερη από της Τορπέντο, μόλις κάτι παραπάνω από 4 εκατομμύρια, ωστόσο αυτό δε σημαίνει τίποτα για το πόσο δύσκολη αντίπαλος αναμένεται να αποτελέσει. Ακριβότερος παίχτης, ο Γκεντιάν Σλιμανί, τερματοφύλακας αξίας 225.000 ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα