Ομόνοια: Με σεβασμό μεν, αλλά με αίσθηση ανωτερότητας για το 3/3

Ομόνοια: Με σεβασμό μεν, αλλά με αίσθηση ανωτερότητας για το 3/3

Newsroom
ΟΜΟΝΟΙΑ
Με στόχο το 3/3 υποδέχεται απόψε (16/9, 19:00, Live από το Gazzetta Cyprus) την ΑΕΚ Λάρνακας η Ομόνοια, έχοντας μεγάλο σεβασμό στο σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ αλλά και πίστη για το τρίποντο.

Με πίστη, αποφασιστικότητα και δίψα για το τρίποντο η Ομόνοια φιλοξενεί την ΑΕΚ στο ντέρμπι του ΓΣΠ. (19:00 Cytavision, Ομόνοια Tv, Gazzetta Cyprus). Όπως γράφουμε και στο σημερινό τίτλο με το μέγιστο σεβασμό στην ομάδα του Μπεργκ ασφαλώς, αλλά με την πεποίθηση ότι είναι ικανή να ορίσει την τύχη του ματς. Να βάλει τέλος στην αρνητική παράδοση, αλλά το πλέον σημαντικό να διατηρηθεί στο δρόμο των επιτυχιών, πραγματοποιώντας το 3/3.

Παιχνίδι, μέσα από το οποίο το «τριφύλλι» θα επιχειρήσει να «δηλώσει» με έμφαση τις αρετές και τις μεγάλες δυνατότητες του. Με πειστική εμφάνιση η ομάδα να βγει νικήτρια από το ντέρμπι και να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της. Σε ένα ματς απαιτητικό, που θα χρειαστούν τρεξίματα, εντάσεις, αφοσίωση στο τακτικό πλάνο και η ομάδα να παρουσιαστεί επίσης έτοιμη πέραν του αγωνιστικού και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Με την αύρα του κόσμου της, πέραν των 10 χιλιάδων αναμένονται απόψε στο ΓΣΠ, αριθμός ικανοποιητικός για καθημερινή. Και ασφαλώς με το ανάλογο πάθος που απαιτείται σε τέτοια παιχνίδια, ώστε η ομάδα να βγάλει στο χορτάρι την ποιότητα της, αλλά και το βάθος της και να πανηγυρίσει ένα μεγάλο τρίποντο.

Στα της ενδεκάδας, δεν αναμένονται εκπλήξεις από τον Νταμπράουσκας. Ο Φαμπιάνο στο τέρμα, με τους Ντιούνκου(απέναντι στη παλιά του ομάδα), Παναγιώτου, Κουλιμπαλί και Χαμάς στην τετράδα της άμυνας. Μάριτς, Εράκοβιτς και Εβάντρο στον «άξονα», Σίμιτς, Σεμέδο, Στεπίνσκι η επιθετική τριπλέτα. «Παίζει» το σενάριο να δούμε τον Σίμιτς στο «10» και να ξεκινάει ο Αλιούμ, αν και οι απουσίες των υπολοίπων winger, περιορίζει τις πιθανότητες να συμβεί.

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλής, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Νικολάου, Νεοφύτου Αλιούμ.

Προληπτικά εκτός αποστολής έμειναν οι Μασούρας, Λοΐζου και Ατζίλι.

Α.Γ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα