ΑΕΚ: Πιέζει για Ρέμπιτς η Χάιντουκ

Newsroom
Ρέμπιτς

bet365

Η Χάιντουκ, υποψήφια αντίπαλος της ΑΕΚ θέλει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, και πιέζει για την απόκτηση του Άντε Ρέμπιτς.

Η Χάιντουκ θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Κροατίας, να βρεθεί στους ευρωπαϊκούς ομίλους και για το λόγο αυτό κινήθηκε πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι στο τιμόνι της ομάδας και κοουτσάρει πλέον μεγάλες μορφές όπως ο Ράκιτιτς, ο Πέρισιτς, ενώ δεν αποχώρησε ούτε ο Μάρκο Λιβάγια. Η Χάιντουκ, η οποία είναι υποψήφια αντίπαλος της ΑΕΚ στα Play offs του Conference League θέλει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κροατίας πιέζει για την απόκτηση του Άντε Ρέμπιτς. Ο 30χρονος αριστερός εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν, αφού ούτε η Μπεσίκτας προχωρήσει στην αγορά του. Την τελευταία χρονιά με τους «Αετούς» είχε 23 συμμετοχές με ένα γκολ και πέντε ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα