Γκατούζο για Πέρισιτς: «Μου ζήτησε να φύγει...»

Newsroom
Γκατούζο

bet365

O Τζενάρο Γκατούζο πήρε θέση για το... μπάχαλο στα αποδυτήρια τονίζοντας πως ο Πέρισιτς του τόνισε πως θέλει να αποχωρήσει από τη Χάιντουκ.

Η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ... πάγωσε τη Χάιντουκ στο τέλος (1-1), με το κλίμα στην ομάδα να γίνεται ακόμα χειρότερο. Ο Τζενάρο Γκατούζο πήρε θέση για το... μπάχαλο των τελευταίων ημέρων και αποκάλυψε τις συζητήσεις του με τον Ιβάν Πέρισιτς «Πριν από 20 μέρες μίλησα με τον Πέρισιτς, ήρθε στο γραφείο μου και είπε ότι ήθελε να φύγει. Αν κάποιος δεν θέλει να μείνει, τότε πρέπει να σεβαστώ την υπόλοιπη ομάδα, και στα αποδυτήρια υπάρχουν κανόνες.

Αν ένας ποδοσφαιριστής εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει, αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα στα αποδυτήρια. Το θέμα όμως δεν έχει κλείσει. Αύριο είναι μια καινούρια μέρα και ο Πέρισιτς είναι ακόμα εδώ», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός. Θυμίζουμε, πως αν η Χάιντουκ και η ΑΕΚ προκριθούν στην επόμενη φάση, τότε θα βρεθούν αντιμέτωπες στα Play offs του Conference League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα