Λανς: Στην Ιταλία ο Ντάνσο για να τελειώσει τη μεταγραφή του στη Ρόμα

Βασίλης Μπαλατσός
Kevin Danso

bet365

Όπως αναμενόταν ο Κέβιν Ντανσό δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα με τη Λανς για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, καθώς βρίσκεται στην Ιταλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Ρόμα.

Εκτός από τον τιμωρημένο Μεντίνα ο Γουίλ Στιλ δεν θα υπολογίζει ούτε στον Κέβιν Ντανσό για τη ρεβάνς της Λανς με τον Παναθηναϊκό για τα Play Off του Conference League. O Αυστριακός κεντρικός αμυντικός «έκλεισε» πριν μερικές ώρες στη Ρόμα και η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί πριν τον αγώνα του ΟΑΚΑ, καθώς ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε την Τετάρτη (28/8) στην Ιταλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Τζιαλορόσι.

Η συμφωνία των δυο κλαμπ είναι για δανεισμό με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Ντανσό ήταν η «κολώνα» στο κέντρο της άμυνας των Λανσούα και στο πρώτο ματς με το Τριφύλλι ήταν βασικός.

O υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε από τη Λανς μετά από μια τριετία με 117 εμφανίσεις, τέσσερα γκολ και έξι ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα