Μπόρατς Μπάνια Λούκα - Ράντινκ Μπιτζελίνα 2-0: Νίκησε για δεύτερη σερί αγωνιστική λίγο πριν τον Παναθηναϊκό

Newsroom
fdadsa

bet365

«Ζεστάθηκε» ενόψει Παναθηναϊκού η Μπόρατς Μπάνια Λούκα που επικράτησε στην έδρα της επί της Ράντινκ Μπιτζελίνα με 2-0 παίρνοντας την δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα.

Λίγες ημέρες προτού αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για την 1η αγωνιστική της League Phase του Conference League (03/10, 22:00), η Μπόρατς Μπάνια Λούκα νίκησε με 2-0 τη Ράντινκ Μπιτζελίνα.

Η προσεχής αντίπαλος του «τριφυλλιού» είχε την μπάλα στα πόδια της και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 25' με το γκολ του Κβρζιτς. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, η Μπόρατς κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ερέρα κάνοντας το 2-0. Το σκορ δεν άλλαξε στην επανάληψη με την Μπόρατς να κρατάει το υπέρ της αποτέλεσμα, αλλά και ανέπαφη την εστία της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η η ομάδα του Ζίζοβιτς έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος στη Βοσνία με μόλις δύο γκολ παθητικό σε έξι αναμετρήσεις.

Μπόρατς (Μλάντεν Ζίζοβιτς): Σισκόφσκι, Κβρζιτς, Μέγερς, Καρολίνα, Ερέρα (68' Τζάγιτς) (67' Σούμπιτς), Γκράχοβατς (46' Πίχλερ), Χρέλια (73' Μπάιντε), Σρέκοβιτς (57' Νικολόφ), Σάβιτς, Κάβιτς, Μάρτσετιτς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα