Κοστίνια: «Αντέξαμε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό»

Κοστίνια: «Αντέξαμε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό»

Newsroom
Κοστίνια

bet365

Οι δηλώσεις του Κοστίνια στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάλμε στη Σουηδία για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ο Ολυμπιακός πήρε «back to back» τρίποντο στη League Phase του Europa League, καθώς μετά τη νίκη κόντρα στην Μπράγκα πέρασε με «διπλό» από την έδρα της Μάλμε. Ο Κοστίνια ήταν βασικός, αναντικατάστατος για τους Πειραιώτες και μετά το ματς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τη νίκη της ομάδας του.

«Είμαστε χαρούμενοι, αντέξαμε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη μας, μια σπουδαία νίκη για το μέλλον μας. Πρέπει να είμαστε σε θέση να αλλάξουμε θέση όταν το ζητάει ο προπονητής. Κρίμα που δεν μπήκε το πέναλτι, αλλά είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα, γιατί η ομάδα που δεν δέχεται γκολ είναι ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη», ανέφερε ο Πορτογάλος μπακ.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα