Ολυμπιακός: Το βαρύ κλίμα για τον Παπέ Σισέ και ο αγωνιστικός... κατήφορος του άλλοτε τοπ στόπερ του (vids)

Ο Παπέ Σισέ δεν είναι πια πιτσιρίκι. Έχει γίνει 27 ετών και έχει πίσω του πορεία ετών στον Ολυμπιακό.
Και όμως ο φετινός Σισέ με τον περσινό είναι σαν τη μέρα με τη νύχτα. Τόσο διαφορετικός (προς το χειρότερο φυσικά). Από ένας τοπ στόπερ έχει εξελιχθεί σε έναν κακό και επιπόλαιο αμυντικό. Ο περσινός Σισέ τελείωσε τη σεζόν με 40 αγώνες και 6 γκολ αλλά και 2 ασίστ. Σε μία χρονιά που βοήθησε για τα καλά τον Ολυμπιακό. Το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε ένα έντονο αντικείμενο συζήτησης για μεταγραφή. Μία μεταγραφή που δεν ήρθε και δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά πόσο μπορεί να επηρέασε τον παίκτη (όπως μπορεί να είχε γίνει με τον Μαντί Καμαρά).
Το πρόβλημα με τον Σισέ είναι πλέον σοβαρό και προέκυψε από το timing της αλλαγής του στο ματς της Πέμπτης. Πιθανότατα εάν δεν είχε γίνει αλλαγή από τον Μίτσελ στο Ολυμπιακός - Καραμπάγκ δεν θα είχε αποδοκιμαστεί και δεν θα είχε αντιδράσει και έτσι και με εκφράσεις προς την εξέδρα. Όμως με το εάν δεν γίνεται κάτι. Η αλλαγή έγινε και ο Σισέ αντέδρασε έντονα, κάτι το οποίο καυτηρίασε ο Μίτσελ κάνοντας λόγο για απαράδεκτη στάση.
Το κλίμα αυτή τη στιγμή για τον Παπέ Σισέ είναι βαρύ (χωρίς πάντως να επικοινωνεί κάτι ο Ολυμπιακός). Είναι τόσο βαρύ που μπορεί να οδηγήσει σε εξελίξεις σχετικά με τη χρησιμοποίησή του ή μη στο προσεχές διάστημα. Είναι ένα κλίμα ικανό να οδηγήσει στο να μην ξαναπαίξει με τον Ολυμπιακό. Ο Σισέ γενικότερα αγωνιστικά είναι πάντως αγνώριστος. Με πολλά λάθη, έλλειψη καθαρού μυαλού και βέβαια και με νεύρα. Με τη Καραμπάγκ έχει κάνει το λάθος στο 0-2, έχει επίσης ευθύνη και στο 0-1 και γενικά ήταν κάκιστος.
Εάν θέλουμε να δούμε βέβαια τα ευρωπαϊκά ματς έχει ευθύνη και σε άλλες φάσεις φέτος, όπως στο 1-0 της Ναντ στη Γαλλία. Και στο 2-1 βέβαια είναι στην αμυντική γραμμή που έχει ευθύνη για το γκολ των Γάλλων.
Στο δε παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ μαζί με τον Μπα έχουν μπερδευτεί χάνοντας τον αντίπαλό τους στη φάση του 0-2. Γενικά ο Σενεγαλέζος διεθνής φέτος δεν δικαιολογεί ούτε το ταλέντο και τις δεξιότητες που δεδομένα έχει ούτε το ότι έφτασε να είναι ένας στόπερ που τον κοστολογούσαν στα 13 και πλέον εκατ. ευρώ. Η επόμενη μέρα προφανώς είναι δύσκολη για όλους τους εμπλεκόμενους. Ίσως με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα μία μεταγραφή τον Γενάρη να ήταν ιδανική για όλους. Όμως όλα αυτά θα κριθούν και θα φανούν άμεσα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
7Seven7
Και τον αφήνει εκτος αποστολής με Οφη, με 1 στόπερ στην αποστολή πάμε. Κρίμα οι εγωισμοί του κάθε Μιτσελ πάνω από το καλό της ομάδας. Ζήτησε συγνώμη πάμε παρακάτω. Γιατί τιμωρείς την ομάδα τώρα ;
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
Τώρα το βρήκαμε τον ένοχο για την κατρακύλα της ομάδος το ότι αλλάξαμε 3 προπονητές ότι έχουμε πάρει ένα κάρο παίκτες ότι δεν υπάρχει αρχή και τέλος από την διοίκηση και και το ποδοσφαιρικό τμήμα για όλα αυτά φταίει ο Σισε και ο κάθε Σισε και όχι οι πραγματικοί ένοχοι.
thandim
Χαμηλό επίπεδο προπονητή.??? Θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου και θα ρωτήσω πολλούς εδώ μέσα, και δημοσιογράφους, στην ομάδα την ταλαιπωρη αυτή τη στιγμή όλοι εσείς με Σισε δεν ξεκινάτε; έχει η ομάδα καλύτερον; πάρα τα πολλά του λάθη, είναι καλύτερος από τους άλλους στόπερ. Και κάνοντας ένα λάθος ακόμα βρέθηκε κάποιος που κάνει τον προπονητή να τον κάνει αλλαγή. Τέτοιο στήσιμο μόνο μία Κατίνα (βλεπε Μίτσελ ), θα έκανε. Τέτοια αλλαγή ούτε προπονητής γ τοπικού δεν θα έκανε. Το χειρότερο είναι ότι έδωσε τον Σισε στον κόσμο για να γλυτώσει αυτός το γιούχα. Εγώ αν ήμουν Σισε δεν θα έπαιζα μαζί του. Η συνέχεια είναι ακόμα χειρότερη, λέει θα δούμε το Σάββατο αν βάλω τον Σισε,. Τον ρώτησε τον Σισε αν θέλει να παίξει; τι μένει; Ρετσος Παπ Μπά. Καλά κρασιά. Έπρεπε μετά την αλλαγή του Σισε να κάνει ο πρόεδρος την δική του αλλαγή. Για προπονητής απέδειξε ότι δεν κάνει, για πασαρέλα είναι καλός.
Witcher Geralt
Ακόμα και αυτός ο Σισέ είναι πολύτιμος για τον Ολυμπιακό, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Έχοντας μείνει μόνο με Μπα, Σωκράτη και... Ρέτσο. Φανταστείτε χθες να παίζαμε με τους δύο τελευταίους. Ή στα ματς που έρχονται. Το να μείνουμε 3 μήνες σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια με αυτούς τους στόπερ θα είναι καταστροφική απόφαση. Και επιτέλους ας καταλήξει σε ένα δίδυμο. Έχει όμως ενδιαφέρον με πόση ευκολία έδωσε το έναυσμα ο ίδιος ο κόουτς για να αποδοκιμαστεί ο βασικός μας στόπερ, ενώ άλλους τους φυγαδεύουν στο ημίχρονο.
sonof7thejohn
Συγνώμη ρε Δημήτρη αλλά πότε ήταν τοπ στοπερ ο Σισε , θα τρελαθούμε τελείως ? Όλοι παικταράδες είναι για εσάς και μόλις πατάνε χορτάρι παίζουν σαν κ' εμένα !
GIORGOS KATRIVANOS
Και μετά τον Σισέ ποιός;;;; Τώρα δέν έχεις ούτε Μανωλά, ούτε Σεμέδο !!
7GUN7NER7
μικρη σημασια εχει...τωρα μας καιει 1) να τον πουλησουμε οσο περισσοτερα τον χειμωνα, γιατι το καλοκαιρι θα μας τον παρουν μισοτιμης και πρεπει να υποστηριξει και ο κοσμος την κινηση και να μην φανει οτι ξεπουλαμε...2) να βγουν τα χαμενα εσοδα της ευρωπης μπας και πληρωσουμε καναν ερμο εκατομμυριουχο συνταξιουχο
insignium
Ωραία,βρήκαμε τον αποδιοπομπαίο τράγο για χθες και όλα καλά. Απλά υπενθυμίζω πως μπορεί να έχουμε 40 παίκτες,αλλά στόπερ δεν έχουμε πλην Σωκράτη και Μπα. Οπότε είτε θα φέρουμε έναν μικρό απο τις ακδημίες να τον κάψουν οι δημοσιογράφοι και οι οπαδοί,είτε θα αρχίσουμε τα "βαπτίσια" απο άλλες θέσεις. Ήδη χθες βαπτίσαμε τον Βρσάλκο στόπερ. Σύντομα θα βαπτιστεί και ο Εμβιλά. Αναμένουμε άρθρο που μας εξηγεί πόσο καλά λειτουργεί σαν στόπερ.
ΑΕΚιτιον
Ποτέ δεν ήταν ούτε σούπερ ούτε τοπ, ας είμαστε σοβαροί. Αυτά τα λέγανε όσοι είχαν ερυθρόλευκα γυαλιά. Είναι ένας καλός αμυντικός που λόγω χαμηλού επιπέδου της σουπερλιγκ φάνηκε, μέχρι εκεί. Δεν μπορεί να οργανώσει παιχνίδι και έχει κάποια θέματα συγκέντρωσης.. Βέβαια είναι καλύτερος του Μπα. Απλά το θέμα είναι πως επειδή όλη η ομάδα σέρνεται φαίνονται εντονότερα τα κενά τα προβλήματα.
libelibe
Ναι, η ομαδα δουλευει ρολοι και ο Σισε χαλασε το κλιμα. Τουλαχιστον το καλο ειναι οτι ολο και περισσοτεροι οπαδοι βλεπουν πλεον οτι η διοικηση ξεμεινε απο δικαιολογιες. Εφταιξε ο Μαρτινς, μετα ο Κορμπεραν, παιχτες που ηταν στην ομαδα 1 μηνα... Πριν λιγο καιρο ο προεδρος σε παρουσιαση παιχτων, προσπαθωντας να φιαξει το κλιμα και να δικαιολογησει τα ασχημα αποτελεσματα, εβγαλε στη σεντρα τον τερματοφυλακα. Καποιος επρεπε να παρει σειρα τωρα. Βλεπω πλεον οτι ενας σοβαρος παιχτης η' προπονητης που σεβεται την καριερα του, θα το τριπλοσκεφτει να ερθει στην ομαδα, οταν ξερει πως στην πρωτη στραβη θα φορτωθει τις ευθυνες. Το να κανεις αλλαγη παιχτη αμεσως μετα απο ενα σοβαρο λαθος που εκανε ειναι απλα επιδειξη δυναμης και λιγο απο "νιπτω τας χειρας μου" - σταυρωστε τον. Ο Αλεφαντος τα εκανε αυτα τη δεκαετια του '80. Και αυτο ακριβως μου βγαζει η ομαδα φετος. Οτι ειναι 40 χρονια πισω σε οργανωση και συμπεριφορα