Ολυμπιακός: Δοκιμή του Μίτσελ με Βρουσάι και Ανδρούτσο στα δύο άκρα της άμυνας με Ναντ και Καλογερόπουλο στόπερ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Δοκιμή του Μίτσελ με Βρουσάι και Ανδρούτσο στα δύο άκρα της άμυνας με Ναντ και Καλογερόπουλο στόπερ

bet365

Ο Μίτσελ δοκίμασε για το Ολυμπιακός - Ναντ της Πέμπτης μία καθαρά ελληνική άμυνα ενώ είχε τον Αμπουμπακάρ Καμαρά στην επίθεσή του.

Στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Ναντ ο Ολυμπιακός δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Μίτσελ έτσι και αλλιώς θα έκανε ροτέισον με τα δεδομένα που υπάρχουν.

Πάνω σε αυτή τη βάση ο Ισπανός τεχνικός έχει δοκιμάσει άμυνα με Ρέτσο και Καλογερόπουλο στο κέντρο της και Ανδρούτσο / Βρουσάι στα δύο άκρα. Ο Βρουσάι ως αριστερό μπακ. Επίσης στη δοκιμή του είχε τον Αμπουμπακάρ Καμαρά στην επίθεση. Η 11άδα του θα πάει σε μία πιο πειραματική λογική, όπως φαίνεται και η στόχευση θα είναι να προφυλαχθούν όσο το δυνατόν πιο πολύ κομβικοί παίκτες των Πειραιωτών.

Από τους παραπάνω παίκτες ο Ρέτσος είχε μπει αλλαγή με τη Φράιμπουργκ στο εκτός έδρας 1-1. Βασικός είχε παίξει στο 0-3 με τη γερμανική ομάδα. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είχε παίξει βασικός στο 0-0 με τη Καραμπάγκ. Ο Ανδρούτσος είχε ξεκινήσει βασικός με ΠΑΣ Γιάννινα και έγινε αλλαγή στο α' μέρος. Ο Καλογερόπουλος έχει να παίξει στην α' ομάδα από τη σεζόν 2020-2021. Τότε είχε παίξει στα play offs με Άρη, Παναθηναϊκό και Αστέρα.

Θυμίζουμε πως το πρόγραμμα για το ματς έχει ως εξής:

Τετάρτη 2/11

16.30: Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης». Την ομάδα θα εκπροσωπήσουν ο Μίτσελ και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

18.00: Προπόνηση του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

19.45: Συνέντευξη Τύπου της Ναντ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

* Η προπόνηση της Ναντ θα γίνει στις 11.00, στη Γαλλία.

Πέμπτη 3/11

19.45: Ολυμπιακός – Ναντ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα