Ολυμπιακός: Η δοκιμή για τη Ναντ με Μπόουλερ, Ουί Τζο και η εκτίμηση για την πειραματική ενδεκάδα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η δοκιμή για τη Ναντ με Μπόουλερ, Ουί Τζο και η εκτίμηση για την πειραματική ενδεκάδα

bet365

Ο Άγγλος εξτρέμ και ο Κορεάτης επιθετικός - εάν και έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση στο ρόστερ - ήταν στις δοκιμές του Μίτσελ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ναντ.

Με βάση τις πληροφορίες και τις εκτιμήσεις επί των δοκιμών του Μίτσελ στον Ολυμπιακό πριν τη Ναντ οι Μπόουλερ και Ουί Τζο είναι ιδιαίτερα πιθανό να ξεκινήσουν βασικοί την Πέμπτη. Και αυτό παρότι έχουν βρεθεί σε μία δύσκολη φάση στο ρόστερ της ομάδας.

Κάτω από τα δοκάρια ο Τζολάκης έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Πασχαλάκη. Τα φαβορί για στόπερ είναι οι Ρέτσος και Καλογερόπουλος και στα 2 άκρα της άμυνας οι Βρουσάι και Ανδρούτσος. Αριστερά ο Βρουσάι και δεξιά ο Ανδρούτσος.

Στο κέντρο το προβάδισμα έχουν οι Κούντε και Μπουχαλάκης και ενώ υπήρξε δοκιμή με τους Μπόουλερ και Ουί Τζο να παίζουν στα άκρα. Και εάν για τον Άγγλο δεν είναι κάτι... τρελό για τον Κορεάτη δεν είναι κάτι σύνηθες εάν και ο Μίτσελ τον έχει χρησιμοποιήσει σε ματς για λίγο στα άκρα. Μπροστά ως δίδυμο επιθετικών δοκιμάστηκαν οι Αμπουμπακάρ Καμαρά και Αραμπί. Ο Αραμπί ίσως όμως να είναι και πίσω από τον φορ Καμαρά.

Άρα η εκτίμησης 11άδας είναι η εξής: Τζολάκης - Βρουσάι, Ρέτσος, Καλογερόπουλος, Ανδρούτσος - Κούντε, Μπουχαλάκης - Μπόουλερ, Ουί Τζο, Αραμπί - Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα