Ολυμπιακός: Τα πρόσωπα που θέλει να... τσεκάρει περισσότερο με Ναντ ο Μίτσελ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα πρόσωπα που θέλει να... τσεκάρει περισσότερο με Ναντ ο Μίτσελ

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός εάν επιβεβαιώσει τις πληροφορίες και τις εκτιμήσεις για την 11άδα θα κάνει... τσεκάρισμα για συγκεκριμένους παίκτες στο Ολυμπιακός - Ναντ.

Ο Μίτσελ δείχνει να έχει την πρόθεση να πάει σε μία 11άδα για τον Ολυμπιακό στο ματς με τη Ναντ (19.45, COSMOTE SPORTS TV 2, Πέμπτη) που δύσκολα θα τη δούμε ξανά ή εάν θα τη δούμε θα είναι για λίγες περιπτώσεις. Σε σχέση με τους δυνατούς υποψηφίους για την 11άδα ξεχωρίζουν συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Είναι ο Ρέτσος με τον Καλογερόπουλο για το κέντρο της άμυνας και φυσικά ο Ανδρούτσος ως δεξιός μπακ. Θα έχει ενδιαφέρον να διαπιστωθεί εάν ο Κούντε - με την εικόνα του κόντρα στη Ναντ - μπορεί να δείξει ότι θα διεκδικήσει ξανά φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό.

Σε σχέση με τη γραμμή κρούσης δεσπόζουν τα ονόματα των Μπόουλερ, Ουί Τζο και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Υπάρχουν εδώ και μέρες πηγές που θέλουν τον Μαυριτανό να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση για να γυρίσει στον Άρη. Ο Μπόουλερ και ο Ουί Τζο έχουν ήδη παίξει σε 2 ομάδες και για να φύγουν τον Γενάρη είτε θα πρέπει να γυρίσουν στις ομάδες που είχαν παίξει είτε να βρεθούν σε χώρες εκτός Ευρώπης που επιτρέπουν το να παίξει κάποιος και σε 3η ομάδα.

Εάν όμως ο Καμαρά αποχωρήσει δεν θα είναι εφικτό να φύγει και ο Ουί Τζο. Θα έχει λοιπόν την αξία του αυτό το... τσεκάρισμα του Μίτσελ. Για να δει εάν κάποιοι εκ των παικτών (ή έστω κάποιος) που θα βάλει στο αρχικό σχήμα αρπάξουν για τα καλά αυτήν την ευκαιρία. Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί σε αυτό το ματς να πάρουν χρόνο και παίκτες όπως ο Μαρσέλο ενώ υποψήφιοι για βασικοί είναι και οι Σισέ και Βρσάλικο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Εμβιλά, Μαρσέλο, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Ρέτσος, Σαπουντζής, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βρουσάι και Βρσάλικο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα