Ολυμπιακός: Η πρώτη εικόνα των προθέσεων του Μαρτίνεθ για τη Γκενκ, η προπόνηση στο Καραϊσκάκη και ο Ελ Καμπί

Ο Ιμπόρα

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού έχει στις σκέψεις του τον σχηματισμό του 4-3-3 για το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τη Γκενκ στο Καραϊσκάκη την Πέμπτη.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την ευρωπαϊκή του πορεία φέτος με αντίπαλο τη Γκενκ από το Βέλγιο για το Europa League. Το πρώτο παιχνίδι θα είναι στο Καραϊσκάκη στις 10 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 17 του μήνα.

Ο Ολυμπιακός για τη Δευτέρα είχε προγραμματίσει πρωινή προπόνηση στο Καραϊσκάκη, η οποία και έγινε εκεί καθώς την Πέμπτη υπάρχει αγώνας στο Φάληρο. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ από την πλευρά του μπορεί να μην έχει κάνει δοκιμές 11άδας για την Πέμπτη και το πρώτο σημαντικό ματς της χρονιάς στο Europa League, όμως μια... πρόγευση 11άδας υπάρχει ήδη και πιθανότατα σε 4-3-3.

Με δεδομένο πως ο Κίνι θα είναι ο αριστερός μπακ για το ματς αυτό ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι 4 της άμυνας θα είναι οι Κίνι, Ρέτσος, Φρέιρε και Ροντινέι. Για το κέντρο της άμυνας βέβαια υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές.

Για τον άξονα οι Ιμπόρα, Ινμπόμ Χουάνγκ και από εκεί και πέρα για τον τρίτο του άξονα οι υποψηφιότητες δεν είναι λίγες, όπως του Καρβάλιο ή και του Μαντί Καμαρά. Και η τριάδα μπροστά να είναι με Φορτούνη, Μασούρα και Αραμπί. Φυσικά ο Μαρτίνεθ τις τελικές του αποφάσεις δεν είναι διόλου απίθανο να τις πάρει ακόμα και ανήμερα του αγώνα με τη Γκενκ. Ενδεχομένως πάντως η προσέγγιση του Ισπανού στον φιλικό αγώνα με τη Ρέιντζερς να είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλει να παρουσιάσει με τη Γκενκ.

Ο Ελ Καμπί πάντως έχει ήδη να ανεβάζει προπονητικά και για τα καλά στροφές με την ομάδα και βέβαια είναι ένας παίκτης πάνω στον οποίο θα στηριχθεί αισθητά το τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών για τη νέα σεζόν. Ο έμπειρος φορ δεν είναι στην επίσημη ευρωπαϊκή λίστα των Ερυθρόλευκων όπως την έδωσε η UEFA, ωστόσο αναμενόταν να είναι η μία αλλαγή της ομάδας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα