Ολυμπιακός: Οι Ορτέγα και Ρίτσαρντς που ταξίδεψαν με την αποστολή και η δυναμική παρουσία του κόσμου των Ερυθρόλευκων

Ο Ορτέγα

bet365

Ο Αργεντίνος αριστερός μπακ που δεν είχε προλάβει να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία στο Λέσκοβατς θα έχει μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο της. ΛΕΣΚΟΒΑΤΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε με μία μικρή καθυστέρηση από την Αθήνα για το Νις στη Σερβία, που απέχει περίπου 46 χλμ. από το Λέσκοβατς, την περιοχή όπου το βράδυ της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει τη Τσουκαρίτσκι στον επαναληπτικό του 3-1 του Καραϊσκάκη. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο από κάθε άποψη (με την πτήση Αθήνα - Νις να έχει διάρκεια μίας ώρας) ενώ με την αποστολή ταξίδεψε και ο Ορτέγα, ο Αργεντίνος αριστερός μπακ που δεν πρόλαβε να δηλωθεί στη λίστα της Ευρώπης (και άρα δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί) αλλά και ο έτερος αριστερός μπακ, Ομάρ Ρίτσαρντς, που είναι μία εκ των αλλαγών που είχε κάνει η ομάδα του Μαρτίνεθ. Όπως μαζί με την ομάδα ήταν και ο Κορδόν με το επιτελείο του και αρκετά ακόμα στελέχη της ομάδας, όπως ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.

Ο Ολυμπιακός θα μείνει στην πόλη Νις και από εκεί θα μεταβεί στο Λέσκοβατς και για την προπόνησή του την Τετάρτη και για τον αγώνα την Πέμπτη. Το συγκεκριμένο γήπεδο είναι του... κουτιού. Ολοκαίνουριο καθώς ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο σε μία τοποθεσία που ήδη υπήρχε πριν γήπεδο και στη Σερβία θέλουν να το προμοτάρουν για καλά, ακόμα και σε σχέση με την Εθνική ομάδα της χώρας.

Οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν στο πλευρό τους έναν σημαντικό αριθμό οπαδών τους, που είναι πιθανό να φτάσει περίπου στα νούμερα των φιλάθλων που θα έχει η Τσουκαρίτσκι στο γήπεδο (υπήρχε μία εκτίμηση για περίπου 1.000 Σέρβους). Το Gradski Stadion Dubočica πάντως εκτιμάται ότι δεν θα γεμίσει (χωράει 8.000 κόσμο) και ότι οι φίλαθλοι της Τσουκαρίτσκι - και - λόγω της απόστασης δεν θα μπορέσουν να στηρίξουν την ομάδα τους όπως θα ήθελαν. Οι εκτιμήσεις των Σέρβων πάντως από τις προηγούμενες ημέρες έκαναν λόγο για μεγάλη ζήτηση, ευελπιστώντας και αισιοδοξώντας ακόμα και σε ένα γεμάτο γήπεδο. Οι ίδιοι οι Σέρβοι δηλαδή μας... ετοίμαζαν για ένα γήπεδο με πολύ κόσμο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα