Ρεν – Μακάμπι Χάιφα 3-0: Γαλλικό πάρτι στη βροχή και τριάρα (vid)

Stade Rennais

bet365

Με γκολάρες των Λουντοβίκ Μπλας – Αντριέν Τρουφέρ και τέρμα του Μπερτούγκ Οζγκούρ Γιλντιρίμ, η Ρεν «κατάπιε» τη Μακάμπι Χάιφα (3-0) και μοιράζεται με τον Παναθηναϊκό την κορυφή του έκτου ομίλου του Europa League.

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός πετύχαινε σπουδαία νίκη επί της Βιγιαρεάλ, η Ρεν «καθάριζε» άνετα τη Μακάμπι Χάιφα στο βροχερό «Roazhon Park» (3-0) και επιβεβαίωνε ότι θα είναι φουλ ανταγωνιστική στην μάχη για μια από τις δύο πρώτες θέσεις του έκτου ομίλου του Europa League.

Η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα σε αυτή του Μεσάι Ντέγκο, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στα 57 δευτερόλεπτα, ύστερα από καταπληκτικό, μακρινό γυριστό του Λουντοβίκ Μπλας, ο οποίος αιφνιδίασε πλήρως τον Ιταμάρ Νιτζάν.

Ο τερματοφύλακας της Μακάμπι Χάιφα δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα ούτε στο δεύτερο, φοβερό γκολ των ανώτερων Γάλλων, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ – γέμισμα του Μπλας και ασθενές διώξιμο των Ισραηλινών, ο Αντριέν Τρουφέρ έπιασε απευθείας το σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και από εκεί στο βάθος της εστίας (31’).

Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού (θα τον υποδεχθεί στις 5 Οκτωβρίου), προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η σφραγίδα νίκης για την Ρεν, η οποία θα ταξιδέψει στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει την Βιγιαρεάλ, μπήκε στο με κεφαλιά του Μπερτούγκ Οζγκούρ Γιλντιρίμ, ύστερα από κόρνερ του Μπενζαμέν Μπουριγκό (55’).

Ρεν (Μπρούνο Ζενεσιό): Μανταντά – Ασινιόν, Ομαρί, Τεατέ, Τρουφέρ – Μπλας (83’ Λαμπουρντέ), Μπουριγκό (73’ Λε Φι), Μάτιτς (69’ Σανταμαρία), Ντουέ, Σαλάχ (73’ Ρίντερ) – Γιλντιρίμ (70’ Γκουϊρί).

Μακάμπι Χάιφα (Μεσάι Ντέγκο): Νιτζάν – Καλαϊλί, Σούντγκρεν, Σεκ, Γκόλντμπεργκ (72’ Σίμιτς), Κορνούντ – Τζαμπέρ, Σερί (81’ Σουράνοφ), Καφουμάνα (62’ Μοχάμεντ), Ντέιβιντ (46’ Σάμπα) – Πιερό (62’ Καντίλ).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα