Ολυμπιακός: Τσεκάρεται το επίπεδο ετοιμότητας του Φρέιρε ενόψει του αγώνα με τη Μπάτσκα Τόπολα

Ο Φρέιρε

bet365

Ο Αργεντίνος στόπερ αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στον αγώνα με τον ΠΑΣ και μένει να φανεί το επίπεδο ετοιμότητάς του ενόψει Μπάτσκα Τόπολα.

Ο έμπειρος Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός ήταν ένας εκ των παικτών που έγιναν αλλαγή από τον Μαρτίνεθ στο ημίχρονο στο ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός (0-3).

Ο Νικολάς Φρέιρε έχει σύμφωνα με πληροφορίες έναν μυϊκό τραυματισμό και απομένει να διαπιστωθεί εάν αυτός είναι ικανός να επηρεάσει τη συμμετοχή του στο Μπάτσκα Τόπολα - Ολυμπιακός την Πέμπτη (σε ματς που θα γίνει στη Σερβία φυσικά) για τη φάση των ομίλων του Europa League. Θα τσεκαριστεί το επίπεδο ετοιμότητάς του και θα διαπιστωθεί το τι θα γίνει με εκείνον. Από την άλλη διαφαίνεται πως ο Ρέτσος θα είναι ΟΚ για τον αγώνα αυτόν. Ο Φρέιρε βέβαια είναι ιεραρχικά ένας εκ των 2 βασικών στόπερ των Ερυθρόλευκων.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα