Ολυμπιακός: «Μαγικός» Ποντένσε στα δύο τελευταία ματς με 3 γκολ, 1 ασίστ και αρκετές κερδισμένες «μονομαχίες» (vids)

Ο Ποντένσε

bet365

Ο 27χρονος Ντάνιελ Ποντένσε δηλώνει πως έχει ακόμα... δρόμο να διανύσει ωστόσο και οι εμφανίσεις του και οι αριθμοί του δείχνουν πόσο... ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό!

Έξι αγώνες και τέσσερα γκολ στο σύνολο! Αυτός είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του Ντάνιελ Ποντένσε, του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού στον Ολυμπιακό σε επίπεδο σκοραρίσματος αλλά δεν έχει κάνει μόνο αυτά. Και υπάρχουν τα συγκεκριμένα δεδομένα με τον ίδιο να δηλώνει στη COSMOTE TV μετά το Μπάτσκα Τόπολα - Ολυμπιακός (2-2) στο γήπεδο της TSC Arena πώς θέλει ακόμα... δρόμο για να φτάσει στο σημείο και το επίπεδο το οποίο θέλει.

Δεν χρειάζεται να πάμε πιο πίσω. Ας μείνουμε στα τελευταία χρονικά παιχνίδια. Με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ποντένσε είχε 2 γκολ από τα 3 των Πειραιωτών στον αγώνα και με τη Μπάτσκα Τόπολα είχε ασίστ και γκολ! Άρα ήταν μέσα στα 3 από τα 4 τέρματα των τελευταίων χρονικά αγώνων του Ολυμπιακού.

Και επειδή από ορισμένους εκφράζονται αμφιβολίες για την αμυντική βοήθεια του έμπειρου πια Πορτογάλου ο Ποντένσε είχε σύμφωνα με την καταγραφή της κορυφαίας πλατφόρμας του Wyscout 4/5 κερδισμένες μονομαχίες με τον Άρη (ποσοστό 80%), 7/10 με τον ΠΑΣ Γιάννινα (70%) και 10/16 με τη Μπάτσκα Τόπολα (63%).

Μάλιστα με τη Μπάτσκα στον αγώνα της Σερβίας και το 2-2 οι αμυντικές του επιδόσεις ήταν καλύτερες από αρκετούς αμυντικούς των Πειραιωτών, ξεπερνώντας ποδοσφαιριστές όπως οι Ροντινέι και Ντόι. Σημειωτέον πάντως μετά την έξοδο του Ποντένσε από τον αγώνα ήρθε το 1-2 και με από αυτή του Φορτούνη ήρθε και το 2-2 για τους γηπεδούχους παίκτες της σερβικής ομάδας.

Με τον δε Κώστα Φορτούνη υπήρξε η πολύ καλή μεταξύ τους ποδοσφαιρική τους... χημεία από το προηγούμενο πέρασμα του Ποντένσε από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα οι δυό τους είχαν συνεργασία στη φάση του 0-2 στα Γιάννινα (η πάσα στον Μπιελ που έχει την ασίστ γίνεται από τον Φορτούνη) αλλά και στα 2 γκολ που μπήκαν στη Σερβία.

Οι επιδόσεις του Ποντένσε στους 2 τελευταίους αγώνες

  • Με Μπάτσκα Τόπολα σε 63 λεπτά: 1/2 σουτ στον στόχο με 1 γκολ και 1 ασίστ
  • Με ΠΑΣ Γιάννινα σε 68 λεπτά: 2/3 σουτ στον στόχο με 2 γκολ
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα