Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ: Υποψήφιος για ντεμπούτο ως βασικός δίπλα στον Ρέτσο ο Πορόζο

Ο Πορόζο

bet365

Ο Τζάκσον Πορόζο έχει σοβαρές πιθανότητες να είναι βασικός στο κέντρο της άμυνας στο Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ την Πέμπτη για την 3η αγωνιστική του θεσμού του Europa League.

Ο 23χρονος αμυντικός από το Εκουαδόρ έχει φέτος 5 αγωνιστικές παρουσίες με τη φανέλα της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο Τζάκσον Πορόζο είναι η βασική εναλλακτική του Μαρτίνεθ για τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ στο Φάληρο την Πέμπτη καθώς ο Φρέιρε μοιάζει αρκετά πιθανό να μείνει εκτός και από αυτήν την αναμέτρηση ενώ ο Ντόι είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του στο 2-2 με τη Μπάτσκα Τόπολα. Ο Πορόζο ψάχνει βέβαια ακόμα αγωνιστικά τα... πατήματά του και ενώ ο αγγλικός σύλλογος θα είναι ένας δυνατός αντίπαλος.

Ο 23χρονος Τζάκσον Πορόζο έχει 5 συμμετοχές στους Ερυθρόλευκους φέτος, που είναι όλες ως αλλαγή. Στους 2 αγώνες με τη Τσουκαρίτσκι, στο ματς με τη Μπάτσκα Τόπολα αλλά και στις αναμετρήσεις με Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα. Από τη στιγμή που θα επιλεγεί ως βασικός θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί αυτό στον Ολυμπιακό.

Επίσης στο αγωνιστικό σκέλος υπήρχε και ο Εσε με τις ενοχλήσεις στο πόδι του. Ο Σαντιάγκο Εσε τέθηκε off από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να προφυλαχθεί. Έχει σημαντικές πια πιθανότητες να προλάβει τη Γουέστ Χαμ. Εάν δεν τα καταφέρει τότε ο Αλεξανδρόπουλος θα έχει ξανά πιθανότητες να είναι στην αρχική 11άδα. Από εκεί και πέρα μένει να φανεί και η κατάσταση / το επίπεδο ετοιμότητας του Ιμπόρα.

Για τον Ολυμπιακό θα είναι σημαντικό το να πάει χρονικά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ τη Δευτέρα (από Κυριακή που είναι προγραμματισμένο στο Ηράκλειο), κάτι που φαίνεται πώς θα γίνει. Ωστόσο χρονικά προηγείται η αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ, όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν έναν δύσκολο αντίπαλο και ενώ έχουν έναν βαθμό στον όμιλό τους.

Θυμίζουμε τη λίστα της Ευρώπης για τον Ολυμπιακό:

Τερματοφύλακες: Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης και Αθανάσιος Παπαδούδης.

Αμυντικοί: Θανάσης Ανδρούτσος, Νίκολας Φρέιρε, Κίνι, Ροντινέι, Φρανσίσκο Ορτέγα, Τζάκσον Πορόζο, Ομάρ Ρίτσαρντς, Πέτρος Μπαγκαλιάνης, Παναγιώτης Ρέτσος, Απόστολος Αποστολόπουλος και Ανδρέας Ντόι.

Μέσοι: Μαντί Καμαρά, Βιθέντε Ιμπόρα, Γκουστάβο Σκάρπα, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ζοάο Καρβάλιο, Σαντιάγκο Έσε, Κώστας Φορτούνης, Χρήστος Λιάτσος, Αναστάσιος Σαπουντζής και Όλα Σολμπάκεν.

Επιθετικοί: Αγιούμπ Ελ Καμπί, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Αλγκασίμ Μπα, Μάριος Βρουσάι, Γιώργος Μασούρας, Πεπ Μπιελ, Αναστάσιος Τσέλιος, Γιάννης Καρακούτης, Ντάνιελ Ποντένσε και Στέφαν Γιόβετιτς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα