Ολυμπιακός: Θετικά μηνύματα από τον Εσε για να προλάβει τη Γουέστ Χαμ

Ο Εσε

bet365

Ο νεαρός Αργεντίνος μέσος έχει ανεβάσει στροφές προκειμένου να είναι σε θέση να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στον αγώνα της Πέμπτης με τη Γουέστ Χαμ στο Europa.

Καλά δείχνουν τα αγωνιστικά νέα που αφορούν στον Σαντιάγκο Εσε. Ο Αργεντίνος χαφ έχασε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξαιτίας ενοχλήσεών του στο πόδι του.

Ο Εσε τέθηκε off από τον Ολυμπιακό από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Από τον αγώνα της Κυριακής για να μην υπάρξει και το παραμικρό ρίσκο για εκείνον. Τη Δευτέρα ωστόσο βγήκαν καλά μηνύματα για την κατάστασή του και φαίνεται πώς είναι αυξημένες οι πιθανότητες να προλάβει το ματς με τη Γουέστ Χαμ το βράδυ της Πέμπτης στο φαληρικό γήπεδο. Έναν αγώνα για την 3η αγωνιστική του Europa League. Από την άλλη για τον Φρέιρε παραμένει ιδιαίτερα δύσκολο να είναι ΟΚ και ενώ ερωτηματικό παραμένει ο Ιμπόρα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα