Παναθηναϊκός: Υποψήφιος για την απόκρουση της αγωνιστικής στο Europa League ο Μπρινιόλι (vid)

Παναθηναϊκός: Υποψήφιος για την απόκρουση της αγωνιστικής στο Europa League ο Μπρινιόλι (vid)

Υποψήφιος για την απόκρουση της αγωνιστικής στο Europa Laegue ο Μπρινιόλι

bet365

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ήταν και πάλι από τους διακριθέντες του Παναθηναϊκού στο ματς κόντρα στην Ρεν και μία από τις αποκρούσεις του είναι στις υποψήφιες για την καλύτερη της αγωνιστικής.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έκανε ότι μπορούσε για να κρατήσει τον Παναθηναϊκό μέσα στο παιχνίδι κόντα στην Ρεν, πραγματοποιώντας κάποιες πολύ σημαντικές επεμβάσεις, μία εκ των οποίων βρέθηκε μεταξύ των πέντε υποψηφίων για την καλύτερη απόκρουση της 3ης αγωνιστικής του Europa League.

Ο Ιταλός πορτιέρε βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Καλιμουεντό της Ρεν σε τετ α τετ και πραγματοποιήσε την επέμβαση του αγώνα στο 70ο λεπτό διατηρώντας το σκορ στο 2-1 και κρατώντας ζωντανές τις ελπίδες των «πρασίνων» για να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Μαζί με την απόκρουση του Ιταλού είναι εκείνη του Μπάτλαντ της Ρέιντζερς, του Βίνταλ της Σπάρτα Πράγας, του Φρικ της Σερβέτ και του Ραμάι του Άγιαξ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα