Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ: Πιθανότητα για ίδια ενδεκάδα με τον πρώτο αγώνα

Ο Μαρτίνεθ

bet365

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει κατά νου μία 11άδα στον Ολυμπιακό, που δεν θα έχει φοβερές διαφορές σχετικά με τον πρώτο αγώνα με τη Γουέστ Χαμ και το 2-1 του γηπέδου Καραϊσκάκη.

Στο παιχνίδι της ομάδας του Ολυμπιακού και το 2-1 με τη Γουέστ Χαμ στο γήπεδο Καραϊσκάκη ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ επέλεξε τον σχηματισμό με τρεις χαφ. Ο Ισπανός τεχνικός - που δεν αναμένεται να βγάλει αποστολή για τον αγώνα στην Αγγλία - ετοιμάζεται για κάτι ανάλογο και στην αναμέτρηση του Λονδίνου, που αναμφίβολα έχει ξανά υψηλό συντελεστή δυσκολίας.

Με τη Γουέστ Χαμ στην άμυνα επελέγη αναμενόμενα ο Πορόζο και αριστερά ο Ορτέγα και στο κέντρο ήταν οι Αλεξανδρόπουλος, Μαντί Καμαρά και Εσε. Ο σχηματισμός των τριών στον άξονα λογικά θα διατηρηθεί.

Η διάταξη των Πειραιωτών σε εκείνον τον αγώνα ήταν οι: Πασχαλάκης - Ορτέγα, Ρέτσος, Πορόζο και Ροντινέι - Αλεξανδρόπουλος, Μαντί Καμαρά και Εσε - Ποντένσε, Φορτούνης και Ελ Καμπί. Αναφορικά με την προαναφερθείσα 11άδα ενδέχεται να βρεθεί βασικός ο Μασούρας (σε μία εκ των θέσεων της επίθεσης) ενώ θέση στην 11άδα αντί του Ελ Καμπί διεκδικεί ο Γιόβετιτς.

Οι διαφοροποιήσεις πάντως στην 11άδα αναφορικά με αυτήν του αγώνα του Φαλήρου με τους Άγγλους δεν αναμένονται πολλές. Σε επίπεδο προβλημάτων ετοιμότητας ο Φρέιρε είναι ο παίκτης που προέρχεται από ένα διάστημα τραυματισμού ενώ ο Ιμπόρα έχει ανεβάσει για τα καλά στροφές τον τελευταίο καιρό. Σε σημείο που ο Ιμπόρα.να έχει σημαντικές πιθανότητες να μπει αποστολή.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα