Ολυμπιακός: Οι ατάκες των Φορτούνη και Ελ Αραμπί στη συζήτηση παικτών - προπονητή και η ψύχραιμη παρέμβαση Ιμπόρα

Ολυμπιακός: Οι ατάκες των Φορτούνη και Ελ Αραμπί στη συζήτηση παικτών - προπονητή και η ψύχραιμη παρέμβαση Ιμπόρα

Ο Φορτούνης

bet365

Παίκτες και προπονητής συζήτησαν τουλάχιστον δύο φορές στον Ολυμπιακό μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με τις τοποθετήσεις των Φορτούνη, Ελ Αραμπί αλλά και του Ιμπόρα να δεσπόζουν.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τους παίκτες του στον Ολυμπιακό συζήτησαν μεταξύ τους και το έκαναν σε βάθος μετά το 2-4 με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, όπως ήδη έχετε διαβάσει σχετικά και στο Gazzetta. Τη στιγμή που ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μιλούσε για την ανάγκη το ποδοσφαιρικό τμήμα να ξαναβρεί τα... πατήματά του στο γήπεδο και να δείξει πώς επιστρέφει αλλά και φυσικά για το να μην υπάρχουν σκυμμένα κεφάλια υπήρξαν και τοποθετήσεις εκ μέρους των παικτών και ποδοσφαιριστών που είναι και αρχηγοί στην ομάδα όπως οι Φορτούνης και Ελ Αραμπί. Έχει δε τη σημασία του ότι έκανε μία πολύ ψύχραιμη παρέμβαση ο Ιμπόρα που μπορεί να μην είναι παλιός στην ομάδα, είναι όμως φουλ έμπειρος και έχει προσωπικότητα ως παίκτης και ως άτομο.

Ο Ισπανός που μεταξύ άλλων είπε πώς η ομάδα έχοντας δουλέψει τέσσερις μήνες έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με την αρχική εικόνα της και γενικά με το πώς ήταν και καλώντας όλους να κάνουν σύγκριση με το πώς ήταν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και πόσο άλλαξε ασχέτως του πόσο άσχημα πήγε ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα που είχε να πει ανάμεσα στα άλλα ότι «είμαστε μια καλή ομάδα και ήδη έχουμε βιώσει πολλά. Δεν πήγαμε καλά στο ματς αυτό, όμως έχουμε κάνει πολλά καλά πράγματα έως τώρα. Να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά, να συνεχίσουμε όλοι μαζί και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Κανένας δεν νικά και δεν χάνει μόνος του. Να επιστρέψουμε δυνατά και να ανέβουμε και πάλι πρώτοι στη βαθμολογία».

Ο Φορτούνης έκανε λόγο για ένα σκληρό και δύσκολο αποτέλεσμα όμως «δεν γίνεται να σκύβουμε το κεφάλι. 'Πληγωθήκαμε' από αυτό και νευριάσαμε και τώρα οφείλουμε να βγάλουμε αντίδραση ως μία μεγάλη ομάδα που είμαστε. Να πάρουμε τα επόμενα παιχνίδια όλοι μαζί και ως ομάδα».

Ο δε Ελ Αραμπί, που είναι επίσης εκ των αρχηγών, συνέστησε ηρεμία. Ζήτησε καθαρό μυαλό και ψυχραιμία: «Είναι καλό να στενοχωριόμαστε και να κάνουμε την αυτοκριτική μας για αυτό που έγινε, όμως έχουμε ακόμα μπροστά μας αρκετούς αγώνες και είμαστε εδώ για να δώσουμε και άλλες... μάχες. Χάσαμε μία αλλά θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τις επόμενες.

Να μην αφήσουμε αυτό το παιχνίδι να μας κρατήσει με αρνητικές σκέψεις. Ο κόσμος μας στήριξε, έδειξε πώς μας πιστεύει και εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει. Να ηρεμήσουμε και να προχωρήσουμε για να πετύχουμε».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα