Ολυμπιακός: Γιόβετιτς και Μασούρας διεκδικούν θέση στο 4-3-3 με τη Γουέστ Χαμ (vids)

Ο Γιόβετιτς

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός γενικότερα θέλησε ξανά να... θολώσει τα νερά για την 11άδα του παρόλα αυτά το 4-3-3 παραμένει μία δυνατή αγωνιστική εκδοχή για το Γουέστ Χαμ - Ολυμπιακός.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αφού ανέλυσε στη συνέντευξη Τύπου όλες τις σκέψεις του γύρω από το ματς του Ολυμπιακού με τη Γουέστ Χαμ στο London Stadium το βράδυ της Πέμπτης, σε έναν ομολογουμένως δύσκολο αγώνα, έχει αρχίζει να επεξεργάζεται στο μυαλό του το πώς θα παίξει στο παιχνίδι αυτό.

Ο Ισπανός τεχνικός γενικότερα έχει αποφύγει να κάνει σαφείς και ουσιώδεις δοκιμές, πλην όμως είχε αρκετά τετ α τετ με παίκτες του, όπως με τον Κώστα Φορτούνη, ενόψει του αγώνα. Μία εκδοχή που εξακολουθεί να έχει αισθητές πιθανότητες είναι αυτή του 4-3-3 για τον Ολυμπιακό.

Και μάλιστα ένα αρχικό σχήμα πολύ κοντά ή κοντά σε αυτό που επέλεξε ο Ισπανός κόουτς στο 2-1 με τη Γουέστ Χαμ. Θυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση του Φαλήρου τα πρόσωπα στο 4-3-3 ήταν τα εξής: Πασχαλάκης - Ορτέγα, Ρέτσος, Πορόζο και Ροντινέι - Αλεξανδρόπουλος, Μαντί Καμαρά και Εσε - Ποντένσε, Φορτούνης και Ελ Καμπί. Από τους παραπάνω παίκτες ο Γιόβετιτς έχει αυξημένες πιθανότητες να χριστεί βασικός αντί του Ελ Καμπί ενώ ο Μασούρας διεκδικεί και αυτός θέση στη βασική 11άδα.

Πάντως με δεδομένο ότι σαφές δείγμα δοκιμών δεν έχουμε δεν αποκλείεται ο Ισπανός προπονητής να... ψάχνεται και για κάποια άλλη διαφοροποίηση. Ακόμα και για πιθανή έκπληξη σχετικά με το βασικό σχήμα των Πειραιωτών. Αρκετά πράγματα μπορεί να είναι ανοιχτά.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα