Ολυμπιακός: Εάν υπάρχει μία κατάλληλη στιγμή αγωνιστικής αντίδρασης αυτή είναι τώρα

Δημήτρης Τομαράς Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Εάν υπάρχει μία κατάλληλη στιγμή αγωνιστικής αντίδρασης αυτή είναι τώρα

bet365

Οι Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Ροντινέι έστειλαν το μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός έχει... θυμώσει μετά την ήττα με τον ΠΑΟΚ, άρα έχει έρθει και η ώρα για μία δυναμική αντίδραση. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης την προετοιμασία του σε ένα φοβερό γήπεδο. Σε ένα αδιανόητα καλό γήπεδο, γήπεδο Ολυμπιακών Αγώνων, το London Stadium. Ένα πανέμορφο γήπεδο που το βράδυ της Πέμπτης θα έχει μία τρομερή ατμόσφαιρα. Μία ατμόσφαιρα που θα βιώσει η ομάδα του Ολυμπιακού. Ή εάν θέλετε και η ομάδα του Ολυμπιακού.

Οι παίκτες των Ερυθρόλευκων δείχνουν πώς θέλουν να βγάλουν την κατάλληλη αντίδραση. Και εάν υπάρχει μία ιδανική / κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο αυτό είναι για τώρα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τον Ροντινέι έδωσαν ξεκάθαρα το στίγμα τους στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ. Και ο Ισπανός ειδικά μετέφερε το πόσο... θύμωσαν παίκτες και προπονητικό επιτελείο μετά την πολύ κακή εμφάνιση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και την ήττα με 2-4 στο Φάληρο την περασμένη Κυριακή.

Άλλωστε ο ίδιος ο Ισπανός στις δηλώσεις του σημείωσε πώς «πραγματικά ήμασταν γεμάτοι προσδοκίες και φιλοδοξίες σε όλα τα παιχνίδια. Πριν από κάθε αγώνα θέλαμε τη νίκη όπως και τώρα. Ξέρουμε πώς θα αντιμετωπίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο και κάτοχο του Conference που πριν τον δικό μας αγώνα είχε σερί με 17 αγώνες χωρίς ήττα. Κάθε ματς είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Το επόμενο παιχνίδι πάντα είναι πιο σημαντικό για εμάς».

 

Και βέβαια έχει επισημάνει ανάμεσα στα άλλα ότι «θα πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω από τέλειο ματς για να τα καταφέρουμε (με τη Γουέστ Χαμ). Εάν κάναμε τέλειο ματς στο γήπεδό μας πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω (με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο). Επειδή άκουσα την ερώτηση για τον Ροντινέι μετά το κακό ματς πρωταθλήματος υπήρξε αυτοκριτική.

Πραγματικά είναι ένα από τα λίγα άσχημα παιχνίδια που κάναμε φέτος (με τον ΠΑΟΚ). Για αυτό νιώθουμε πολύ άσχημα και είμαστε πολύ θυμωμένοι με τον εαυτό μας. Ακόμα και μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο στόχος είναι να συνεχίζουμε. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες των παικτών μας και της ομάδας μας. Έχουμε μεγάλη πίστη στην ομάδα μας».

Όπως και με τον ΠΑΟΚ έτσι και τώρα ο κόσμος θα είναι ο ιδανικός 12ος παίκτης

Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο κόσμος του Ολυμπιακού είχε μία εξαιρετική συμπεριφορά. Μία υποδειγματική στάση. Όπως φοβερό κλίμα και σούπερ ατμόσφαιρα δημιούργησε και με τη Γουέστ Χαμ στη σπουδαία νίκη με 2-1.

Αυτό αναμένεται να κάνει ξανά. Να φανεί ο ιδανικός 12ος παίκτης για τον Μαρτίνεθ και τους ποδοσφαιριστές του. Εξάλλου θα είναι πάνω από 3.000 κόσμος στο γήπεδο της Γουέστ Χαμ για να πιστοποιήσει για άλλη μία φορά το τι ώθηση μπορεί να δώσει στον σύλλογο. Σε ένα Λονδίνο όπου ο Ολυμπιακός έχει ζήσει πολύ σημαντικές και μεγάλες βραδιές σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τίποτα δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο. Και προφανώς δεν θα είναι εύκολος ούτε αυτός ο αγώνας. Πλην όμως ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που στα... δύσκολα και στα... ζόρια έχει δείξει πώς ξέρει και μπορεί να κάνει το come back. Με δεδομένο ότι ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα το να βγει ξανά αγωνιστική ενέργεια και αντίδραση θα είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτήν τη χρονική περίοδο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.