Fatboy Slim για το ΑΕΚ - Μπράιτον: «Ελπίζω να έρθει ισόπαλο το παιχνίδι»

fatboyslim

bet365

Για το παιχνίδι της Μπράιτον κόντρα στην ΑΕΚ μίλησε ο πασίγνωστος DJ και φανατικός οπαδός των Γλάρων, Fatboy Slim, που θα δώσει το «παρών» στην Αθήνα.

ΑΕΚ και Μπράιτον μετρούν αντίστροφα για το κρίσιμο μεταξύ τους παιχνίδι για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (30/11 - 19:45). Παρόντας σε αυτό θα είναι μάλιστα και ένας από τους πιο γνωστούς DJ του κόσμου, ο Άγγλος Fatboy Slim, ο οποίος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι των Γλάρων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά το ματς, ο Νόρμαν Κουκ - όπως είναι το πραγματικό του όνομα - θα παίξει μουσική σε νυχτερινό πάρτι των φίλων της Μπράιτον.

«Αν κρίνω από το ότι έχω μια παράσταση μπροστά μου, ελπίζω να λήξει ισόπαλο το παιχνίδι για να επικρατεί καλή ατμόσφαιρα στη βραδιά που θα συνεχιστεί. Ως οπαδός της Μπράιτον όμως, σίγουρα θέλω να νικήσουμε.

Δείχνουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά έχουμε αποδεκατιστεί από τους τραυματισμούς. Είτε νικήσουμε, είτε χάσουμε, είτε μείνουμε όρθιοι, είτε πέσουμε είναι μια θαυμάσια περίοδος για την Μπράιτον», ανέφερε ο γνωστός DJ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα