Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το Παναθηναϊκός-Μακάμπι Χάιφα 1-2 (vid)

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το Παναθηναϊκός-Μακάμπι Χάιφα 1-2 (vid)

Newsroom
highliths.jpg

bet365

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα-ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο, σε ένα ματς όπου απώλεσε πολλές ευκαιρίες αλλά... έπεσε πάνω στον πορτιέρε των φιλοξενουμένων Κέουφ.

Στη Λεωφόρο ολοκληρώθηκε απόψε (14/12) η ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού, καθώς η ήττα 2-1 που γνώρισε από την Μακάμπι Χάιφα ήταν «καταδικαστική» για το «τριφύλλι» που ήθελε να μην χάσει ώστε να πάρει εκείνο το «εισιτήριο» για τα play-offs του Conference League.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Νταβίντ στο 20' ύστερα από λάθη των Σένκεφελντ, Λοντίγκιν και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Τσέρι στο 74'.

Ο Ιωαννίδης μείωσε για τους «πράσινους» στο 89', όμως στον έξτρα χρόνο δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης.

Μετά το 0-1 οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς απώλεσαν σωρεία ευκαιριών, όμως ο Κέουφ, γκολκίπερ των Ισραηλινών ήταν σε πολύ καλή βραδιά και πιστώθηκε σωρεία επεμβάσεων.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα