UEFA Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι της Πάφου στον πρώτο προκριματικό γύρο

UEFA Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι της Πάφου στον πρώτο προκριματικό γύρο

Newsroom
παφοσ κυπελλο απονομη
Ανήμερα (18/6, 16:00) της κλήρωσης για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League, στον οποίον βρίσκεται και η Πάφος, το Gazzetta Cyprus σας παρουσιάζει τους υποψήφιους αντιπάλους της κυπριακής ομάδας.

Η Πάφος να υπενθυμίσουμε ότι βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών για την επικείμενη κλήρωση. Μαζί με την Πάφο στους «δυνατούς» βρίσκονται και οι:

Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία), Μάριμπορ (Σλοβενία), Τόμπολ (Καζακστάν), Βίσλα Κρακοβίας (Πολωνία) και Πάκσι (Ουγγαρία).

Άρα η Πάφος δεν μπορεί να κληρωθεί με καμία εκ των προαναφερθέντων, με το γκρουπ τον «αδύναμων» αντιπάλων να περιλαμβάνει τις:

Έλφσμποργκ (Σουηδία), Κορβινούλ Χουνεντοάρα (Ρουμανία), Μπότεφ Πλόντβιβ (Βουλγαρία), Ζίρα (Αζερμπαιτζάν), Ρουζομπερόκ (Σλοβακία), Λάπι (Κόσοβο).

 

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί την 11η Ιουλίου, με τον επαναληπτικό να είναι προγραμματισμένος για την 18 του ίδιου μήνα. Η κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο είναι προγραμματισμένη για αύριο (19/6), οπότε σε περίπτωση πρόκρισής της, η Πάφος θα μάθει το επόμενο εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο της φάσης των ομίλων του Europa League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα