Europa League: Η Πάφος έδωσε πληροφορίες για τους πιθανούς αντιπάλους της στον πρώτο προκριματικό

Europa League: Η Πάφος έδωσε πληροφορίες για τους πιθανούς αντιπάλους της στον πρώτο προκριματικό

Newsroom
ΠΑΦΟΣ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ
Οι Κυπελλούχοι Κύπρου μέσω ανάρτησής τους έδωσαν ορισμένες πληροφορίες για τους πιθανούς αντιπάλους του 1ου προκριματικού γύρου στο Europa League.

Σπουδαία η σημερινή (18/6, 16:00) ημέρα για την Πάφο, καθώς αναμένεται να μάθει τον αντίπαλό της στον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League, στην παρθενική της συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μπορεί το Gazzetta Cyprus να σας ενημέρωσε για τους πιθανούς αντιπάλους των Κυπελλούχων Κύπρου, ωστόσο και η ίδια η ομάδα φρόντισε να δώσει ορισμένα στοιχεία στο κοινό της.

Αναλυτικά:

«Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΠΑΦΟΣ FC :

 

Η Elfsborg είναι επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα το Borås της Σουηδίας. Αγωνίζεται στην Allsvenskan (1η Κατηγορία) και έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας της στην κορυφαία κατηγορία του Σουηδικού ποδοσφαίρου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 9η θέση με 16 βαθμούς. Έχει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες.

ΗClub Sportiv Corvinul 1921 Hunedoara, κοινώς γνωστη ως Corvinul Hunedoara, είναι ένας Ρουμανικός ποδοσφαιρικός σύλλογος με έδρα την πόλη Hunedoara, στην επαρχία Hunedoara και αγωνίζεται στη Liga II - 2 η κατηγορία της χώρας. Κατέκτησε το Κύπελλο Ρουμανίας 2023/24 γεγονός που τους οδήγησε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Profesionalen Futbolen Klub Botev AD, κοινώς γνωστός ως Botev Plovdiv, είναι ένας Βουλγαρικός επαγγελματικός ποδοσφαιρικός σύλλογος με έδρα το Plovdiv της Βουλγαρίας. Αγωνίζεται στη Βουλγαρική Parva Liga, την κορυφαία κατηγορία της Βουλγαρίας. Το Σωματείο ιδρύθηκε στις 11 Μαρτίου 1912 και είναι η παλαιότερη ενεργή ποδοσφαιρική ομάδα της χώρας. Την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 3η θέση του Πρωταθλήματος.

Η Zira Football Club είναι μια επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα του Αζερμπαϊτζάν με έδρα τη Zira του Μπακού. Αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία – Premier League του Αζερμπαϊτζάν. Την περασμένη σεζόν κατέκτησαν τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έφτασαν στον τελικό του Κυπέλλου χάνοντας από την Qarabağ FK με τελικό σκορ 2-1.

Η MFK Ružomberok είναι μια Σλοβακική επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα, που αγωνίζεται στην πόλη Ružomberok και στην πρώτη κατηγορία της Σλοβακίας. Κέρδισαν το Πρωτάθλημα το 2005/06 και δύο Κύπελλα Σλοβακίας, το πρώτο το 2005/06 κάνοντας το νταμπλ και το δεύτερο την περασμένη σεζόν.

Η Klubi Futbollistik Llapi, κοινώς γνωστή ως Llapi, είναι ένας επαγγελματικός ποδοσφαιρικός σύλλογος με έδρα το Podujevë του Κοσσυφοπεδίου. Ο σύλλογος παίζει στη Super League του Κοσόβου, την κορυφαία κατηγορία στη χώρα. Την περασμένη σεζόν τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Το 2020/21 κατέκτησε το Κύπελλο Κοσσυφοπεδίου και την επόμενη σεζόν κέρδισε τόσο το Κύπελλο όσο και το Super-Cup της χώρας.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα