Παναθηναϊκός: «Φαβορί ο αντίπαλος» είπε ο προπονητής της Μπότεφ

Newsroom
Μπότεφ

bet365

Ο κόουτς της Μπότεφ, Ντούσαν Κέρκεζ ξεκαθάρισε πως το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον 3ο γύρο του Europa League είναι ο Παναθηναϊκός.

H Μπότεφ δεν ήταν το φαβορί κόντρα στη Μάριμπορ, ωστόσο οι Βούλγαροι έκαναν τη διαφορά και στα δυο ματς παίρνοντας το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό του Europa League. Απέναντί τους ο Παναθηναϊκός, με τον κόουτς της Μπότεφ να μιλά ξεκάθαρα για το φαβορί της αναμέτρησης. «Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα, αλλά δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο γήπεδο και θα δούμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε.

Έχουμε καλή ομάδα. Κάτι που αποδείξαμε και στα ματς με τη Μάριμπορ. Το σημαντικότερο είναι να προετοιμαστούμε για την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα. Περιμένουμε νέους παίκτες μετά και την αποχώρηση του Ούμε. Δεν ξέρω ακόμα αν θα κάνουμε ροτέισον στο πρωτάθλημα» τόνισε ο Ντούσαν Κέρκεζ. Η Μπότεφ την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Μπότεφ Βρατσα στην πρεμιέρα της νέας σεζόν.

Θυμίζουμε, ο Παναθηναϊκός στις 25 Ιουλίου θα υποδεχθεί του Βούλγαρους στο ΟΑΚΑ (21:00), ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Φιλιππούπολη μια εβδομάδα αργότερα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα