Με Ούγγρο διαιτητή και βοηθό ελληνικής καταγωγής το Λανς - Παναθηναϊκός

Newsroom
Με Ούγγρο διαιτητή και βοηθό ελληνικής καταγωγής το Λανς - Παναθηναϊκός

bet365

Η UEFA έκανε γνωστούς τους διαιτητές των πρώτων αγώνων του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ κόντρα στις Λανς και Σάμροκ Ρόβερς για τα Play Off του Conference και του Europa League.

Η UEFA όρισε τους διαιτητές στους πρώτους αγώνες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στα Play Off του Conference και του Europa League κόντρα σε Λανς και Σάμροκ Ρόβερς αντίστοιχα που θα λάβουν χώρα στις 22 Αυγούστου.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, που θα ταξιδέψει στην Γαλλία για να αντιμετωπίσει την Λανς στις 22 Αυγούστου, θα διευθύνει ο Ούγγρος Γκέργκο Μπογκάρ, ο οποίος θα έχει μάλιστα βοηθό ελληνικής καταγωγής, τον συμπατριώτη του, Θεόδωρο Γεωργίου. Ο άλλος βοηθός θα είναι ο Μπάλας Σάλαϊ ενώ τέταρτος θα είναι ο Ταμάς Μπογκνάρ. Στο VAR θα βρίσκονται οι Ιστβάν Βαντ και Φέρεντς Καρακό.

Στο ματς του ΠΑΟΚ, που υποδέχεται την Πέμπτη στην Τούμπα τους Ιρλανδούς, θα διευθύνει ο Αλβανός Ενέα Γιοργκίι. Βοηθοί του θα είναι οι Ντένις Ρέξα και Ρίντιγκερ Τσοκάι ενώ τέταρτος ο συμπατριώτης τους, Φλοριάν Λάτα. Στο VAR θα βρίσκονται οι Ιταλοί Λούκα Παϊρέτο και Μάρκο Σέρα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα