Πόρτο: Τρελό deal, δίνει τον Γκαλένο για 50 εκατ. ευρώ!

Γκαλένο

bet365

Ο Γκαλένο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ-Ιτιχάντ, με την Πόρτο να βάζει στα ταμεία της το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Σούπερ deal για την Πόρτο, αφού θα γεμίσει τα ταμεία της με αρκετά εκατομμύρια. Οι «Δράκοι» αποφάσισαν να παραχωρήσουν τον Γκαλένο στην Αλ Ιτιχάντ, μιας και οι Σαουδάραβες πίεσαν αρκετά το τελευταίο διάστημα για να κάνουν δικό τους τον Βραζιλιάνο εξτρέμ. Βέβαια, η Πόρτο θα καρπωθεί 50 εκατ. ευρώ και αυτή η πώληση θα είναι η τρίτη ακριβότερη στην ιστορία της. Ο Γκαλένο ήταν εντυπωσιακός στο περσινό Champions League και έχει συμφωνήσει ήδη σε πλουσιοπάροχο πενταετές συμβόλαιο. Την περσινή σεζόν σε 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε 16 γκολ και 12 ασίστ. Θυμίζουμε, πως o Oλυμπιακός θα βρει απέναντι του την Πόρτο (23/1) στο League Stage του Europa League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα