Γαλατάσαραϊ - ΠΑΟΚ: Sold out ανακοίνωσαν οι Τούρκοι

Γαλατάσαραϊ - ΠΑΟΚ: Sold out ανακοίνωσαν οι Τούρκοι

Newsroom
Γαλατα

bet365

Καυτό το «Ali Sami Yen» για την πρεμιέρα του Europa League με με τον ΠΑΟΚ, αφού οι οπαδοί της Γαλατά εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια

Το βράδυ της Τετάρτης (25/9, 22:00) στην Κωνσταντινούπολη ο ΠΑΟΚ θα βρει απέναντί του την Γαλατάσαραϊ και θέλει να μπει ιδανικά στη League Phase του Εuropa League. Εκτός από το δυνατό σύνολο του Ομάρ Μπουρούκ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα βρει απέναντί του ένα «καυτό» κοινό, μιας και η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου ανακοίνωσε sold out. Eιδικότερα, πουλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για τον αγώνα απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας και το «Ali Sami Yen» (χωρητικότητας περίπου 53.000 θεατών) θα... βράζει. Θυμίζουμε, πως η Γαλατά είναι στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματός της, ενώ προέρχεται από το μεγάλο διπλό κόντρα στη Φενέρ με 3-1. Βέβαια, κόσμο στην Κωνσταντινούπολη θα έχει και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πήρε εισιτήρια από τους Τούρκους για την πρεμιέρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα