Ολυμπιακός: Ταξιδεύει για τη Λυών με τρεις μικρούς, αλλά χωρίς Ζέλσον και Μασούρα

Ο Μασούρας

bet365

Οι Ερυθρόλευκοι αναχωρούν το πρωί της Τετάρτης με προορισμό τη Γαλλία έχοντας δεδομένες και καταγεγραμμένες απουσίες αλλά και τρεις πιτσιρικάδες στην αποστολή τους για τον αγώνα απέναντι στη Λυών.

Στις τάξεις των Πειραιωτών - που θα ανακοινώσουν αποστολή λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Γαλλία το πρωί της Τετάρτης - υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Ο Ζέλσον θα είναι ως γνωστόν off, όπως εκτός θα είναι και ο Μασούρας (αλλά όχι ο Ρέτσος).

Κατά τα λοιπά οι Θεοφάνης Μπακούλας, Χρήστος Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας πρόκειται να ταξιδέψουν με την αποστολή Ερυθρόλευκων για το πρώτο παιχνίδι τους στη League Phase του Europa League απέναντι στη Λιόν (το βράδυ της Πέμπτης (22.00). Θα είναι τα τρία παιδιά από τους πιτσιρικάδες που θα επιλεγούν από τον Βάσκο τεχνικό για αυτόν τον αγώνα.

Το πρόγραμμα για την αναμέτρηση

Τετάρτη 25/9

  • 16:15 Συνέντευξη Τύπου της Λυών
  • 17:45 Προπόνηση της Λυών.
  • 19:00 Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο «Groupama Stadium». Την ομάδα θα εκπροσωπήσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Σαντιάγκο Έσε
  • 20:00 Προπόνηση του Ολυμπιακού στο «Groupama Stadium».

Πέμπτη 26/9

  • 22:00 Λυών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

- Το Gazzetta θα βρίσκεται στη Λυών για να σας μεταφέρει ρεπορτάζ αλλά το κλίμα πριν από το σπουδαίο ματς του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα