Ολυμπιακός: Ο Στάμενιτς και οι πιθανές αλλαγές για την 11άδα απέναντι στη Λιόν

Ο Στάμενιτς

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται το πώς να ανακατέψει την τράπουλα σε σχέση με το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Λιόν.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε δώσει ρεπό για τη Δευτέρα στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την προπόνηση της Κυριακής. Είχε μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του και στο ημίχρονο του Άρης - Ολυμπιακός (2-1) αλλά και μετά την αναμέτρηση.

Σε αυτή τη φάση έχει μπει και ο ίδιος σε μία διαδικασία να δει το τι δεν έχει πάει καλά με Παναιτωλικό και Αρη και βέβαια και σε επίπεδο 11άδας. Οπότε σκέφτεται διάφορες αλλαγές ενόψει του Λιόν - Ολυμπιακός την Πέμπτη στη Γαλλία (22.00, COSMOTE SPORTS TV 2 και ΑΝΤ1).

Αναφορικά με την άμυνα είναι πιθανό να προκύψει μία αλλαγή στόπερ δίπλα στον Κάρμο. Στο κέντρο ένας δυνατός υποψήφιος για βασικός είναι ο Στάμενιτς για να συγκροτήσει τον άξονα μαζί με τους Εσε και Τσικίνιο και ενώ για τα... φτερά με δεδομένο το πρόβλημα του Ζέλσον ο Μασούρας έχει πιθανότητες να ξεκινήσει από τη στιγμή που θα είναι διαθέσιμος. Για τον Έλληνα winger πρέπει βέβαια να επιβεβαιωθεί ότι θα είναι αποστολή.

Βέβαια δεν είναι μόνο θέμα προσώπων αλλά και συνολικής λειτουργίας του Ολυμπιακού απέναντι στη Λιόν στην πρεμιέρα του Europa. Με αντίπαλο μία ιστορική, δυνατή και ποιοτική από τη μέση και μπροστά ομάδα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα