Europa League: Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για Μανδά, βασικός στο Λάτσιο - Νις

Βασίλης Μπαλατσός
Mandas

bet365

Ο Χρήστος Μανδάς στο ντεμπούτο του σε διοργάνωση της UEFA θα υπερασπιστεί την εστία της Λάτσιο κόντρα στη Νις. Στον πάγκο της Σλάβια Πράγας για το ματς με τον Άγιαξ ο Ζαφείρης.

Όπως αναμενόταν, ο Χρήστος Μανδάς βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της Λάτσιο για την αναμέτρηση με τη Νις στο «Ολίμπικο» (19:45) για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Ο Μάρκο Μπαρόνι εμπιστεύτηκε τα γάντια του βασικού στον διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος θα κάνει και το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, στην πρώτη του εμφάνιση για τη σεζόν 2024-25.

Αυτή θα είναι η 13η συμμετοχή του 23χρονου πορτιέρε με τη φανέλα των Λατσιάλι, έχοντας κρατήσεις έξι φορές ανέπαφη την εστία του στις προηγούμενες 12 φορές που κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία των Αετών.

Από εκεί και πέρα στο έτερο ματς του Europa League με ομάδα Έλληνα διεθνή ο Χρήστος Ζαφείρης βρίσκεται στον πάγκο της Σλάβια για την αναμέτρηση με τον Άγιαξ στην Πράγα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα