Μάλμε: Νέα - αλλά ανώδυνη - γκέλα πριν τον Ολυμπιακό

Ιάσονας Θεριός
Μάλμε

bet365

Λίγες μέρες πριν την ευρωπαϊκή της «μάχη» κόντρα στον Ολυμπιακό, η Μάλμε, χωρίς να κάνει εκτεταμένο ροτέισον, κόλλησε ξανά στην ισοπαλία (1-1 στην έδρα της Βάστερας), αλλά παρέμεινε στην κορυφή του σουηδικού πρωταθλήματος.

Η Μάλμε μετρά αντίστροφα για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League, στο πλαίσιο της οποίας θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (24/10), όμως δεν θα πάει στο παιχνίδι κόντρα στους «ερυθρόλευκους» με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Κι αυτό διότι για δεύτερη σερί αγωνιστική στο σουηδικό πρωτάθλημα έμεινε μακριά από τα τρίποντα.

Αυτή τη φορά αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Βάστερας εκτός έδρας, ωστόσο έχει σημαντικό «μαξιλαράκι» στην κορυφή της λίγκας, αφού βρίσκεται στο +11 από τη Χάμαρμπι. Ο Ρίντστρεμ δεν προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον εν όψει Ευρώπης και πραγματοποίησε τέσσερις αλλαγές στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με το τελευταίο ματς της ομάδας του. Ο Μπόταϊμ άνοιξε το σκορ για τη Μάλμε στο 16' και στο 65' ο Ριμπέιρο ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Η σύνθεση της Μάλμε: Ντάλιν, Στρίγκερ-Λάρσεναλ, Ρόσλερ, Γιάνσον, Μπουσανέλο, Μπόλιν (73' Ρικς), Γιόνσεν, Μπεργκ, Κρίστιανσεν (57' Αλί), Τέλιν, Μπόταϊμ (73' Ρόσενγκρεν)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα