Γουίγκαν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: «Σβηστά» στους 32 οι Κόκκινοι Διάβολοι (vid)

Ιάσονας Θεριός
wigan_manchester_united

bet365

Δίχως καν να... φορτσάρει και χάρη στα γκολ των Νταλότ και Φερνάντες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε άνετα 2-0 της Γουίγκαν εκτός έδρας και πήρε το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του FA Cup.

Οι εποχές που η Γουίγκαν θα μπορούσε να βάλει δύσκολα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανήκουν για τα καλά στο παρελθόν. Οι Κόκκινοι Διάβολοι χωρίς να... ιδρώσουν μετέτρεψαν την υπόθεση πρόκριση σε περίπατο και επικρατώντας εύκολα 2-0 στην έδρα των γειτόνων τους εξασφάλισαν την παρουσία τους στη φάση των «32» του FA Cup, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Νιούπορτ - Ίστλεϊ.

Άνετο απόγευμα για την ομάδα του Τεν Χαγκ που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή. Απείλησε πολλάκις στο πρώτο μέρος και είχε τρία δοκάρια (Ράσφορντ, Χόιλουντ και Γκαρνάτσο). Τα πράγματα τελικά απλοποίησε στο 22' ο Νταλότ, ο οποίος με άψογο πλασέ από τη γωνία της περιοχής μετά την πάσα του Ράσφορντ νίκησε τον Τικλ και άνοιξε το σκορ.

Η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να έχει πάει στα αποδυτήρια με μεγαλύτερο σκορ, αλλά, ακόμα κι αν... έσβησε τις μηχανές, καθάρισε στο δεύτερο μέρος. Οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν βρήκαν τόσες φάσεις στην επανάληψη, αλλά στο 74' ο Μπρούνο Φερνάντες κέρδισε το πέναλτι και ευστόχησε από την άσπρη βούλα για να «κλειδώσει» την πρόκριση της ομάδας του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ονάνα, Μπισάκα, Βαράν, Έβανς, Νταλότ (83΄Καμπουάλα), ΜακΤόμινεϊ, Μαϊνού, Γκαρνάτσο (87΄Πελίστρι), Ράσφορντ, Μπρούνο Φερνάντες, Χόιλουντ (90' Μέιμπρι)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα