Ομόνοια: Τι ισχύει με την υπόθεση Γιόβετιτς;

Newsroom
Γιόβετιτς: «Δεν ήταν εύκολο για μένα να παίξω αυτό το ματς, λυπάμαι για την Φιορεντίνα και τον τρίτο τελικό που έχασε»
Το Gazzetta Cyprus, έχει το ρεπορτάζ για την υπόθεση που ανέκυψε τις τελευταίες ώρες, η οποία συνδέει τον Στέφαν Γιόβετιτς με την Ομόνοια!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta Cyprus, και το όνομα του Στέφαν Γιόβετιτς βρίσκεται στην λίστα για την θέση του επιθετικού, πίσω από τις περιπτώσεις του Σέρχιο Αραούχο και του Αλί Σαμάτα. Πρέπει να είναι η 3η περίπτωση φορ στην οποία είχε αναφερθεί ο πρόεδρος Παπασταύρου.

Μετράμε αντίστροφα για την τελική απόφαση. Μετά τον αυριανό επαναληπτικό με τη Ζίρα θα «τρέξουν» οι διαδικασίες για να κλείσει αισίως το ζήτημα του επιθετικού. Ούτως ή άλλως θα πρόκειται για κίνηση που θα έρθει με σκοπό να κάνει τη διαφορά. Με τον πήχη να έχει τοποθετηθεί πολύ ψηλά.

Ο 34χρονος Μαυροβούνιος διεθνής φορ, με σπουδαίο βιογραφικό, πέρσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Πειραιώς (34 συμμετοχές, 8 γκολ), ενώ πέρασε επίσης από Χέρτα Βερολίνου, Μονακό, Ίντερ, Σεβίλλη, Μάντσεστερ Σίτι, Φιορεντίνα, Παρτίζαν

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα