Ομόνοια: Η περιβόητη λίστα των 17 και η προετοιμασία μετ’εμποδίων ενόψει ΑΕΚ

Ομόνοια: Η περιβόητη λίστα των 17 και η προετοιμασία μετ’εμποδίων ενόψει ΑΕΚ

Newsroom
omonoia
Η ημέρα της κρίσης έφτασε για την Ομόνοια, καθώς μέχρι το μεσημέρι θα δηλωθεί η περιβόητη λίστα στην ΚΟΠ, ενώ συνεχίζεται η προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ Λάρνακας (16.9,19:00). Την ίδια στιγμή, το σίριαλ Αραούχο καλά κρατεί στο «τριφύλλι» με ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας να έχει ανοιχθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Το σήριαλ Αραούχο καλά κρατεί στην Ομόνοια, η ομάδα ετοιμάζεται πυρετωδώς για την ΑΕΚ (16.9,19:00), σήμερα η μέρα… της κρίσης, καθώς θα δηλωθεί η περιβόητη λίστα στην ΚΟΠ. Και κάνοντας αρχή με αυτό, μετράμε αντίστροφα, καθώς οι πράσινοι θα δηλώσουν την τελική λίστα στην ΚΟΠ μέχρι το μεσημέρι. Ως εκ τούτου, μέσω αυτής της διαδικασίας θα ξεκαθαρίσει οριστικά το σκηνικό, αφού είτε θα αφήσουν κενή θέση που «φωτογραφίζει» μετεγγραφή άνεργου, είτε θα καλύψουν και τις 17 θέσεις ξένων με παίκτες από το υφιστάμενο ρόστερ, εγγράφοντας τόσο τον Μπεζούς, όσο και τον Μπάκιτς. Ο Ουκρανός «εγκεφαλικός» μέσος με απίστευτη θέληση και ώρας δουλειάς με τους φυσιοθεραπευτές, γυμναστές και το υπόλοιπο σταφ, έχει διαψεύσει κάθε πρόβλεψη και είναι έτοιμος να σπάσει τα κοντέρ και να γυρίσει νωρίτερα. Αποτελώντας άκρως ποιοτική εσωτερική μετεγγραφή, περί τα τέλη Οκτωβρίου.

Τώρα σε ότι αφορά τον Αραούχο, διακαή πόθο του Νταμπράουσκας, είναι αλήθεια ότι έχει νέου ανοιχτεί δίαυλος επικοινωνίας, τώρα το κατά πόσον αυτή τη φορά το σήριαλ θα σχέση αίσιο τέλος, δεν είναι για να κάνεις καμία ασφαλή πρόβλεψη. Μην αποκλείσουμε, να προκύψει άσος στο μανίκι και να έρθει από την εξωτερική άλλο «9», με το καθεστώς του άνεργου. Η σημερινή μέρα θα ξεκαθαρίσει πολλά, για τις προθέσεις, είτε βάζοντας οριστικά τελεία ή άνω τελεία!

Στο «Ηλίας Πούλλος» η δουλειά για το ντέρμπι της Δευτέρας, πλέον περιλαμβάνει και τους διεθνείς, που γύρισαν ευτυχώς υγιείς. Και δεν προκαλούν νέους πονοκεφάλους στον Λιθουανό τεχνικό, ήδη έχει αρκετούς. Με τον Ατζίλι να προστίθεται στο ιατρικό δελτίο και μάλιστα τις πιθανότητες να προλάβει την ΑΕΚ, να μην είναι με το μέρος του. Ανεβάζουν ρυθμούς, οι Χαραλάμπους, Ελάντερ και Μασούρας, έτοιμος θα είναι ο αρχηγός Κούσουλος. Η Ομόνοια εισερχόμενη σε ένα 20αήμερο «φωτιά», όπως περιέγραψα στο χθεσινό μας ρεπορτάζ, θέλει να δώσει τέλος στη μίνι αρνητική παράδοση που έχει δημιουργηθεί με την ομάδα της Λάρνακας( αγνοεί τη νίκη δύο χρόνια σε 7 διαδοχικά παιχνίδια) και να κάνει το 3X3 στη Cyprus League. Γενικότερα για τον κόουτς Νταμπράουσκας το διακύβευμα είναι η διεύρυνση του νικηφόρου σερί από τη μια και από την άλλη, η σωστή διαχείρηση. Ώστε η ομάδα να ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό στο διπλό ταμπλό, πρωτάθλημα-Ευρώπη. Στηριζόμενη στην ποιότητα και το βάθος του ρόστερ της αφενός και αφετέρου στην έδρα της, με την επιδίωξη να καταστεί το ΓΣΠ «κάστρο», με ότι το θετικό συνεπάγεται αυτό.

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα