Ομόνοια: Η περηφάνια και τα ωφέλη της 4ης παρουσίας σε όμιλο, η κλήρωση και η Νέα Σαλαμίνα

Ομόνοια: Η περηφάνια και τα ωφέλη της 4ης παρουσίας σε όμιλο, η κλήρωση και η Νέα Σαλαμίνα

Newsroom
ΟΜΟΝΟΙΑ
Καμία ήττα δεν φέρνει χαμόγελα, αλλά στην Ομόνοια δικαιούνται να είναι και χαρούμενοι και περήφανοι ως οργανισμός. 4η παρουσία σε ευρωπαϊκό όμιλο την τελευταία 6ετία και δεν χρίζει περαιτέρω ανάλυσης για τα πολλαπλά ωφέλη, που αυτό συνεπάγεται.

Κλήρωση και Ν.Σαλαμίνα στο μυαλό των «τριφυλλοφόρων».

Συνάμα μέσω της φετινής συμμετοχής στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, με εξαιρετικό απολογισμό 5 νίκες και μία ήττα, ξεπροβάλει και η προοπτική περαιτέρω διάκρισης, αρκεί να χαμογελάσει στο τριφύλλι η απογευματινή κλήρωση στο Μονακό. Τα δε εγγυημένα έσοδα μέσω του value pillar της κάθε ομάδας, εκτοξεύτηκαν ήδη στα 5 εκ.125.000! Και με δεδομένα τα σημαντικά μπόνους σε περίπτωση νίκης, το «ρίξε μια ζαριά καλή», ταιριάζει γάντι.


Επανερχόμενοι στα του χθεσινού ματς, ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος αφενός και αφετέρου το πελώριο 6-0, δεν άφησαν περιθώρια για καλή εμφάνιση. Επιπλέον με εντολή Νταμπράουσκας, με το μυαλό στο επικείμενο πολύ σημαντικό και συνάμα δύσκολο ματς με την Νέα Σαλαμίνα, η ομάδα έπαιζε συνεχώς σε ένα πολύ χαμηλό τέμπο, πολύ πιο κάτω από τα στάνταρ της.

Υποφερτοί στο πρώτο μέρος οι πράσινοι, είχαν σημαντικές ευκαιρίες με Μάριτς και Σίμιτς, αλήθεια άλλη κλάση η κάθετη του Ατζίλι. Αλλά στο 2ο μισό δεν είχε καλή παρουσία η Ομόνοια και εν τέλει δέχθηκε την ήττα από τη Ζίρε, η οποία ήταν παντελώς ανώδυνη. Κρατάμε το άκρως ενθαρρυντικό ντεμπούτο του Ματέους Μουσιαλόφσκι, με τον νεαρό Πολωνό να περνά στο παιχνίδι στο 82ο λεπτό του ματς και να μας δείχνει μέρος των αρετών του. Καλό για τους Ατζίλι και Ελάντερ το 2ο σερί 90άλεπτο και είναι ότι καλύτερο η ομάδα να γεμίζει και να είναι όλο το «οπλοστάσιο» διαθέσιμο στο διπλό ταμπλό από εδώ και εμπρός. Ο Χαραλάμπους παραμένει στα «πιτς» και δεν υπολογίζεται για το Κυριακάτικο ματς, παραμένει αμφίβολος ο Παναγιώτου.


-Εντείνονται οι διεργασίες για το «9». Παραμένει διακαής πόθος ο Αραούχο, στην λίστα και οι Σαμάτα, Γιόβετιτς.

-Εντός Σαββατοκύριακου αναμένεται και το ξεκαθάρισμα με Λοΐζου.

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα