Ομόνοια: Το κακόγουστο αστείο με Αραούχο, ο σταθερός στα «θέλω» του Νταμπράουσκας και η ΑΕΚ!

Ομόνοια: Το κακόγουστο αστείο με Αραούχο, ο σταθερός στα «θέλω» του Νταμπράουσκας και η ΑΕΚ!

Newsroom
Ο Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ
Αραούχο ήταν και πάει, εκτός λίστας ο Μπάκιτς, «φωτογραφίζει» μεταγραφή επιθετικού, ωστόσο το πιο σημαντικό είναι η ΑΕΚ τη Δευτέρα και πως η Ομόνοια θα συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών. Αυτό είναι το σκηνικό στους πράσινους και πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Η ΑΕΚ του Χένινγκ Μπεργκ είναι και ποιοτική και ικανή ομάδα. Για αυτό και θα χρειαστεί από την ομάδα να εμφανιστεί στο ματς της Δευτέρας με σωστό πλάνο και την ίδια στιγμή να παρουσιαστεί σωστά προετοιμασμένη στο ψυχολογικό κομμάτι. Με αυτοπεποίθηση, με το ΓΣΠ σύμμαχο της, να βγάλει στο χορτάρι τις αρετές που διαθέτει ως ομάδα και να κερδίσει το πρώτο της φετινό ντέρμπι.

Το βλέμμα είναι στραμμένο στους Ατζίλι και Λοΐζου, που παραμένουν αμφίβολοι, υπάρχει όμως το βάθος στο ρόστερ και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα φετινά ατού του τριφυλλιού. Αυξάνει τις ποιοτικές επιλογές του Νταμπράουσκας, η παρουσία στην αποστολή των Χαραλάμπους, Ελάντερ, Μασούρα και Κούσουλου, που ξεπέρασαν τα δικά τους προβλήματα.

Στο κεφάλαιο επιθετικός, τέλος στο σήριαλ Αραούχο με τον παίκτη να καταλήγει όπως όλα δείχνουν στην Παραγουάη, υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο θα συνεργαστεί εκ νέου. Κούρασε και κατάντησε κακόγουστο αστείο από μια φάση και μετά το όλο σκηνικό με τον Αργεντινό και πάλι καλά που μπαίνει οριστικά τελεία!

Ο Νταμπράουσκας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και δεν «ενέδωσε» με Μπάκιτς. Παραμένοντας πιστός στα «θέλω» του για παίκτη που έθεσε εκτός πλάνων από την προετοιμασία. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός, παρόλο που διατηρεί συμβόλαιο με τους πράσινους, εξακολουθεί να μην υπολογίζεται και συνεχίζεται η προσπάθεια εξεύρεσης ομάδας για παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού.

Οι πράσινοι, όπως πληροφορούμαστε, θα συνεχίσουν να το παλεύουν για άνεργο ποδοσφαιριστή. Εντείνοντας μάλιστα την προσπάθεια που καταβάλουν το προσεχές διάστημα, ώστε να εντάξουν στο ρόστερ τους επιθετικό ποδοσφαιριστή.

Το μόνο σίγουρο και αυτό σας το «υπογράφουμε», ο Λιθουανός τεχνικός δεν θα πάρει απλά παίκτη για να πάρει. Θέλει κάτι πολύ καλό και συγκεκριμένο. Και δη έναν… άλλο Αραούχο. Παίκτη με ακριβώς ίδια τα χαρακτηριστικά του Αργεντινού επιθυμεί η τεχνική ηγεσία και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι έχοντες την ευθύνη. Άρα μην αποκλείσουμε εν τέλει με την εγγραφή του Μπεζούς, η Ομόνοια να πορευτεί με 16 μη γηγενείς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ μέχρι τον Ιανουαρίο. Όμως επαναλαμβάνω, ο στόχος είναι να αποκτηθεί παίκτης.

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα