ΑΠΟΕΛ: Επανεκκίνηση με αλλαγές στην ενδεκάδα

ΑΠΟΕΛ: Επανεκκίνηση με αλλαγές στην ενδεκάδα

Newsroom
apoel_htta
Η σελίδα άλλαξε για τον ΑΠΟΕΛ και η προσοχή στράφηκε αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, με την πρώτη αποστολή να είναι την Κυριακή.

Το ισχυρό μήνυμα από την εμφάνιση του Εθνικού Άχνας κόντρα στην Ομόνοια, έχει ήδη ληφθεί από τους περσινούς πρωταθλητές και καλούνται να έχουν τα μάτια ορθάνοιχτα. Η ομάδα οφείλει να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις για να ξεκινήσει τη σεζόν με νίκη, τονώνοντας την ψυχολογία μετά τον αποκλεισμό από τη Ρίγα. Και η νίκη εννοείται πως είναι αδιαπραγμάτευτη.

Ο Ζοζέ Ντομίνγκες, την ίδια ώρα, φαίνεται έτοιμος να ανανεώσει την ενδεκάδα, προσβλέποντας σε καλύτερα αποτελέσματα. Η κούραση, αλλά και η αδύναμη παρουσία αρκετών παικτών του, τον αναγκάζουν να προχωρήσει σε αλλαγές, αναζητώντας την επανεκκίνηση. Αναμένεται να δούμε νέα πρόσωπα στο γήπεδο, με φρέσκια ενέργεια και διάθεση.

Στην άμυνα, ο Σιπριάνο δείχνει έτοιμος να πάρει θέση, ενώ στη μεσαία γραμμή ο Αμπάνια θα κληθεί να δώσει λύσεις. Στην επίθεση, οι Μπα και Κόρμπου είναι σε πρώτο πλάνο, ίσως κι ο Λαΐφης, πιο έτοιμος από ποτέ, να είναι ανάμεσα στις επιλογές του Πορτογάλου προπονητή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα