ΑΠΟΕΛ: Τα «θέλω» και τα «πρέπει» του Ντομίνγκες

ΑΠΟΕΛ: Τα «θέλω» και τα «πρέπει» του Ντομίνγκες

Newsroom
ντομινγκες 13/9
Με ανανεωμένο ρόστερ, πλουσιότερο σε ταλέντο και εμπειρία, ο Ζοζέ Ντομίνγκες είναι βέβαιος ότι μπορεί να παρουσιάσει ένα πιο εξελιγμένο αγωνιστικό σύνολο από το περσινό.

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ στις εγκαταστάσεις του Αρχάγγελου τις τελευταίες μέρες, με την καθοδήγηση του Ζοζέ Ντομίνγκες, στράφηκε σε δύο καίριες κατευθύνσεις: την ενίσχυση της φυσικής κατάστασης και την εντατική εμβάθυνση στην τακτική προσέγγιση. Ειδικότερα, το δεύτερο αποτελεί το θεμέλιο για τη σημαντική αναβάθμιση που φιλοδοξεί να φέρει ο Πορτογάλος τεχνικός στον φετινό ΑΠΟΕΛ.

Η περσινή σεζόν χαρακτηρίστηκε από στιβαρή αμυντική λειτουργία, που συνδυάστηκε με αξιοσημείωτη αποτελεσματικότητα. Αυτή η προσέγγιση, αν και συντηρητική, έδωσε τα επιθυμητά αποτελέσματα, οδηγώντας τους Γαλαζοκίτρινους στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, η φιλοδοξία του Ντομίνγκες ξεπερνά την απλή επανάληψη της περσινής επιτυχίας. Με ανανεωμένο ρόστερ, πλουσιότερο σε ταλέντο και εμπειρία, ο προπονητής είναι βέβαιος ότι μπορεί να παρουσιάσει ένα πιο εξελιγμένο αγωνιστικό σύνολο.

Αυτό που τονίζει συνεχώς ο Πορτογάλος είναι πως η φετινή ομάδα δεν πρέπει απλώς να διατηρήσει τη σταθερότητα στην άμυνα, αλλά να παρουσιάσει πιο επιθετική ταυτότητα, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την παραγωγή φάσεων. Η βελτίωση στην επιθετική οργάνωση είναι το στοιχείο που θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση, ώστε ο ΑΠΟΕΛ να γίνει όχι μόνο πρωταθλητής, αλλά και κυρίαρχος των εγχώριων διοργανώσεων.

Οι φίλοι της ομάδας περιμένουν με αγωνία τα δείγματα γραφής στον αγώνα με την Καρμιώτισσα. Το διακύβευμα για τον ΑΠΟΕΛ είναι υψηλό, και ο Ντομίνγκες καλείται να αποδείξει ότι η φιλοσοφία του μπορεί να αποφέρει άμεσα αποτελέσματα.

Το ζητούμενο πλέον είναι αν η ανανεωμένη ομάδα θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις, προσφέροντας ένα ποδόσφαιρο αντάξιο των φιλοδοξιών της.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / GIORGOS MICHAEL

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα